Dara Bubamara prozvala je Seku Aleksić na račun njenog izgleda i tom prilikom je nazvala debelom i jeftinom.

Folk zvezda dobila je ulogu modnog žirija u emisiji “Glamur” na Hepi televiziji kod voditelja Uroša Božića, gde je imala zadatak da komentariše modne kombinacije svojih koleginica. Prva na listi bila je njena nekadašnja drugarica Svetlana Seka Aleksić, prema kojoj nije bila nimalo blagonaklona.

– Pa što reći? Realno, katastrofa! Za ovako nešto treba imati kilograme. Što ona nema. Znači, mnogo jeftino. Užas jeftino. Idemo dalje – rekao je Dara, koja ja je sve vreme imala izraz lica kao da joj je muka od onoga što vidi na fotografiji.

Inače, pre nedelju dana, na smimanju emisije “Maksimalno opušteno” Dara je prozvala Seku rekavši da će loše završiti jer je pakosna.

– Karleuša i ja smo u istom rangu zezanja. Nikada nismo udarile jedna drugoj na karijeru, život, porodicu. Seka je udarila na moj život, karijeru, finansije… To je mnogo pakosno, takvi ljudi će loše završiti. To ti kažem. To je zla namera. Nema šanse da se pomirim sa njom, ona za mene više ne postoji na ovom svetu. Neko napravi koncert sa nekim putokazima, znate one putokaze na putu, a neko napravi spektakl – rekla je Dara.

Konflikt između dve estradne pevačice nastao je zbog toga što je Svetlana Seka Aleksić zakazala koncert u aprilu ove godine, nedelju dana pre Darinog koncerta, koji je već bio zakazan. Iako je Novosađanka termin uzela znatno ranije, ona je brže bolje upala u termin nedelju dana pre i tako drugarici pomrsila konce. Priča se da je Bubamara istog momenta kada je saznala za Aleksićkin koncert zapalila kolima do njene kuće gde su se čak i fizički obračunale. Nakon toga, usledio je pravi estradni rat u kome su pale teške reči, a prijateljstvo zauvek puklo.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila