Malo, pomalo i “Svet Australia”, prohoda! Dakle, dođe i do svog prvog rođendana. Tačno na Malu Gospojinu, 21. septembra 2018. ugledao je naš Portal svetlost dana. I onda, posle preko hiljadu objavljenih članaka, intervjua, reportaža, komentara, slika… iz sveta šou biznisa, culture, filma, događaja… postade omiljeni Portal čitalaca širom sveta.

SLAVICA MOMAKOVIĆ

To, naravno, ne bi moglo da nije bilo profesionalne ekipe koja se trudila da donese nešto što drugi nemaju, nešto što će čitaoce zanimati. Autorski iz prve ruke. Urednici iz Makedonije (Biljana Krnčeska), SAD-Kanada (Slavica Momaković), specijalni komentator iz Beograda (Dragana Petrović), mnogi novinari, saradnici širom sveta i, dvojac koji je sve to i započeo, odnosno realizovao – Goran Đurić zamenik urednika iz Banja Luke i Rade Berak glavni i odgovorni urednik iz Melburna, uložili su za ovih godinu dana mnogo truda i napora da Svet Australia bude profesionalan i da takvim odnosom osvoji srca čitalaca.

BILJANA KRNČESKA

Kao i sve drugo, ni ovo ne bi doživelo prvi rođendan da nije bilo prijatelja koji su finansijski omogućili njegovo rođenje. Tu pre svega mislim na muzičkog menadžera Hamdiju Beširevića iz Sidneja, te njegove sugrađane Dobrivoja Maksimovića i Slavišu Stanišića i, naravno, Roja Pilipovića iz Perta. Velika je zasluga i Slavice Momaković koja je Svet Australia promovisala na američkom kontinentu i čak uspela da obezbedi određene donacije.

DRAGANA PETROVIĆ

Nema slavlja i opuštanja. Treba nastaviti još bolje i revnosnije, a mi, kao i uvek, pozivamo naše drage čitaoce da nam se pridruže, da nam se javljaju, pišu, šalju pisane priloge i slike, da kritikuju… da oni koji imaju biznise iste reklamiraju širom sveta jer naš Portal koji završava sa COM to u pravom smislu reči i jeste – SVETSKI.

GORAN ĐURIĆ

Nastavićemo da ovaj Online Magazin i dalje bude zabavnog karaktera, sa ulogom da vas obaveštava i razonodi o događanjima na estradi, na polju umetnosti i filma, kulturi, o zabavama, proslavama a, kasnije, kako vreme bude teklo, biće uvedene i neke nove rubrike tipa magazina gde ćete moći naći praktično sve što vas bude zanimalo.

RADE BERAK

Znači od danas 21. septembra, okrećemo drugu stranicu života Sveta Australia i nastavljamo kvalitetno druženje! Vaše sugestije i predlozi su od najveće važnosti za naš tim, ovde u komentarima ili lično na email ili u Inbox na Facebook strani jer, vi ćete biti kreatori budućeg izgleda i sadržaja ovog Showbiz Portala – SVET AUSTRALIA.

Srećan prvi rođendan! Živeli!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila