Kada je lepa i mlada Drvarčanka Vlatka Karanović, kročila na scenu, u, sada već kultnom duetu sa Bajom Malim Knindžom, znao sam da će pesma “Idemo malena” biti njena muzička trampulina, te da će kod publike naprečac steći poštovanje i prokrčiti put ka estradnoj sceni.

Ubrzo potom, reagovali su producenti te je Vlatka snimila tri albuma. Dve pesme sa njih postaće izuzetno zapažene, a to su: ”Ružin trn” i “Otkud ti na mojoj svadbi”…

Njena pesma “Zver” za koju je sama napisala teks i uradila muziku, kako kaže, njena je autobiografija. To će reći da je ova harizmatična i vrckava Drvarčanka veliki borac i da na neki način sama pliva kroz estradne virove.

Popularnost koju je naprečas stekla, omogućiće joj da počne sa gostovanjima i u inostranstvu, gde je često boravila, između ostalog i u Australiji, pre pet godina.

Ovoga puta, dolazi nam opet u posetu pa smo iskoristili ekskluzivnu priliku da za naše čitaoce i pratioce, da intervju koji je, sa zadoivoljstvom, prihvatila.

Pre svega dobro nam došla ponovo u Australiju! Nadam se da nam ovoga puta donosiš nešto novo, kako na muzičkom, tako i na privatnom planu. Reci nam šta to publika može očekivati od Vlatke?

Hvala puno i bolje Vas našla. Moji fanovi i publika mogu očekivati dobar provod i lijepo druženje uz stare i nove pjesme.

Sudeći po objavama i posterima ostaješ tri meseca ovde. Koliko nastupa imaš u planu? Gde ćemo sve moći da te vidimo i čujemo?

Da, ostajem 3 mjeseca, biće dosta nastupa a publika će biti obavještena. Družićemo se u svakom gradu po par nastupa.

Imaš li rodbine ovde?

Krvne rodbine nemam, ali svi moji prijatelji iz Srbije, Dalmacije, Krajine i ostalih mjesta koji me rado ugoste i dočekaju su mi i više od rodbine i hvala im svima od srca.

Vidim da ćeš na dočeku Nove godine biti gost Mitru Miriću u Pertu i Srpske nove godine u Sidneju. Hoće li biti još zajedničkih nastupa?

Sa Mitrom ću imati više koncerata nije samo Pert i Sidnej, biće i Adelajd i Melburn.

Tebe krasi nadimak “princeza krajiške pesme”. Možeš li nam to pobliže objasniti? Kako je nastao, čije je ideja bila i kako se ti sama sa tim nosiš jer je naziv baš lukrativan?

Moji fanovi su me nazvali Princeza krajiške pjesme. Imali smo stranicu ali je hakovana ali i dalje sam ostala za svoje fanove princeza.

 

Gde si nastupala nakon korone koja je i vama pevačima kao i svima, praktično oduzela dve godine života?

Nastupala sam u Srbiji, Austriji i najviše ovdje kod nas po Republici Srpskoj i Bosni.

Ima li noviteta i diskografiji ili se tek spremaš da iznenadiš svoje pratioce?

Ovog ljeta sam puno radila pa nisam stigla nista izdati, a uradila sam dvije pjesme koje ću izdati po povratku iz Australije. Bože zdravlja.

Koji ti je od hitova najviše pomogao da te prepoznaju kao Vlatku Karanović i na osnovu toga ti odaju poštovanje?

Sa duetskom pjesmom “Idemo malena” koja je postala veliki hit prije 11 godina, postala sam poznata a kasnije i pjesma “Otkud ti na mojoj svadbi” i naravno moja licna karta “Drvarčanka”!

Da li snimaš za određenu diskografku kuću ili se odlučuješ za one koji daju najbolju ponudu za snimanje?

Moja izdavačka kuća je BN Produkcija.

Gde inače živiš?

Živim u Drvaru u mojoj Krajini.

Čime se i da li se osim pevanja nečim baviš?

Bavim se humanitarnim radom, jer želim da pomažem drugima koliko mogu. Pomažem svojim roditeljima u poslovima koje obavljamo i u gradu i na selu.

 

Lepa si i atraktivna mlada devojka. Kako odolevaš udvaračima i možemo li uskoro očekivati prsten na ruci?

Ja sam uspješna djevojka koja od drugih ne zavisi, pa me se malo muška populacija plaši, hahaha… pa nemam onda problema. Prsten očekujem po povratku iz Australije, ali neka bude Božija volja, a ako je suđeno možda i tu da me neko zaprosi i ostavi.

Kakvi su, zapravo, tvoji planovi u skorijoj budućnosti vezano za profesiju i privatno?

Prvo bih rekla, Bože zdravlja, i da sve bude u redu. Kao što sam navela prvo što će biti kad se vratim je da izdam nove pjesme, a onda želim da se udam izgradim sreću sa mužem i ostvarim se kao majka.

https://www.youtube.com/watch?v=nYyEqdV9oYA

Imaš li neku specijalnu poruku za naše zemljake u Australiji, u dijaspori uopšte, budući da je naš Portal “World Wide”?

Dragi moji, živite onako kako želite i gdje su bolji uslovi. Ne zaboravite svoje korjene i svoje voljene koji nisu sa Vama. Obnovite svoje srušene kuće. Sve vas toplo pozdravljam, Bože zdravlja, vidimo se uskoro. Budite mi živi, zdravi i veseli. LJUBI VAS I VOLI VAŠA VLATKA!

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila