Pevačica Nataša Bekvalac provodi vreme u izolaciji sa svojim ćerkicama, a uspomene iz prethodnih godina samo naviru. Naime, Bekvalčeva je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da podelila fotografiju sa kako je rekla “čovekom svog života”.

Naime, kada se porodila Natašina sestra Kristina, pevačica je bila uz nju i imala je priliku za zagrlili sestrinog sina. Danas je Natašin sestrić napunio tri godine, a Nataša mu je posvetila emotivnu poruku.

– Na današnji dan pre tri godine rodio se muškarac mog života! Sećam se, tvoja mama Kika i ja sele smo u auto i slušale smo super muziku dok sam je vozila u porodilište… Smejale smo se… Doktorka mi je dozvolila da budem pored tvoje mame dok si dolazio na svet, držale smo se za ruke, namučio si je dobrano… Tvoja mama, kao i u životu, bila je hrabra kao retko koja žena, a ti… prelep i glasan… kao i sada… naravno, pravo iz maminog stomaka u ruke sam te uzela ja i to je osećaj na kom sam doveka zahvalna i tebi i tvojoj mami. Srećan rođus Noklice moja – napisala je Nataša, dok su se brojni njeni obožavaoci pridružili čestitkama za malenog Nou.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila