Darko Lazić tvrdi da je jedini pevač koji je smršao tokom vanrednog stanja! Dok mnogi kubure sa viškom kilograma i žale se da u kućnoj izolaciji jedu na nervnoj bazi, folker je uspeo da za manje od dva meseca skine neverovatnih 40 kilograma!

– Ljudi, biću jedini u Srbiji koji je smršao u karantinu! Otkad sam operacijom smanjio želudac, masne naslage se samo tope. Imao sam 135 kilograma, a sada imam 95! Malo je reći da sam prezadovoljan – započinje priču Darko.

Lazić ističe da se neće zaustaviti dok ne smrša još 15 kilograma.

– Cilj mi je da imam 80 kilograma. Možda ću nekima izgledati suviše mršavo, ali tada ću moći da se opustim i da jedem šta hoću. Zasad pazim, ali jedva čekam da vaga pokaže 80 kilograma, pa da se najedem ko čovek! Ceo život sam veliki gurman, ne mogu rečima da opišem koliko uživam u hrani. Baš zato hoću da smršam i više nego što bi trebalo da bih mogao da klopam sve one specijalitete koji su mi trenutno zabranjeni – iskren je pevač.

Osim o ishrani, Darko brine i o svom fizičkom izgledu, pa se tako u izolaciji sam šiša.

– Sada imam onu kratku, zatvorsku frizuru – našalio se Lazić i dodao da uskoro počinje da trenira:

– Posle gubitka toliko kilograma moram malo da se zategnem!

Ne viđam ćerku

Darko Lazić kaže da neće viđati ćerku iz prvog braka Lorenu sa Anom Sević dok ne prođe vanredno stanje.

– Lorena je sa majkom, nisam želeo da je dovodim kod mene, gde ima mnogo ljudi. Lorena i ja se stalno čujemo preko video-poziva. Mnogo sam je se uželeo, jedva čekam da se ovo prođe, pa da se vidimo!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila