Pevačica Marija Šerifović postaće majka sledeće godine, tvrdi numerolog i vizionar Vlado Kečina.

Marija će dobiti sina, a beba će u porodicu Šerifović stići zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, ali kako Kečina tvrdi, toj metodi se neće podvrgnuti Marija, već njena partnerka, prenosi Alo!

– Mariji stoji da će uskoro postati roditelj, a to će se dogoditi najverovatnije naredne godine, a najkasnije za dve – kaže Kečina i objašnjava:

– Ona već dugo razmišlja o detetu i ima ogromnu želju i potrebu da svu svoju ljubav da nekome i nije joj važno da li dobiti sina ili ćerku – kaže numerolog. Međutim, kako je objasnio, iz Marijinih brojeva jasno se vidi da će pevačica dobiti sina.

– Njena partnerka će se u narednom periodu podvrgnuti metodi vantelesne oplodnje i na svet će doneti zdravog dečaka. Iako on neće imati Marijin genetski materijal, to neće sprečiti pevačicu da ga voli najviše na svetu – kaže Kečina.

Budući da u Srbiji pitanje potomstva u istopolnim zajednicama nije zakonom regulisano, Kečina kaže da će budući roditelji živeti više u inostranstvu.

– Marija će u budućnosti malo živeti u inostranstvu, a malo u Srbiji, jer ne može bez naše zemlje. Iako je nekoliko puta izjavila da će se kada bude dobila dete povući sa muzičke scene, to se neće desiti. To joj jednostavno nije zapisano. Ona krajem godine izdaje nov album i to će sasvim sigurno biti album njene karijere. Uveliko ga priprema, a sa novog albuma će se izdvojiti jedna pesma, koja će biti njen najveći hit – kaže Kečina i dodaje:

– Zbog toga, sve i da želi, Marija neće moći da napravi pauzu. U budućnosti će živeti veoma lepo, pretežno od minulog rada – tvrdi Vlado Kečina i dodaje da će Marija biti odlična majka.

– Njeni nastupi su pretežno vikendima, pa će Marija imati dovoljno vremena da se posveti porodici i detetu, više nego roditelji koji imaju uobičajeno radno vreme – rekao je na kraju.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila