Ivan Marinković i dalje udara kontru svojoj bivšoj ženi Goci Tržan, ne pojavljuje se na ročištima, duguje joj više od pola miliona dinara, a sa ćerkom Lenom ne kontaktira već dve godine.

Zbog bežanja od izvršenja obaveza, Ivanu je popisana imovina, a račun blokiran, međutim, sud još uvek nije uspeo da naplati potraživanja jer je Ivan bio u rijalitiju “Parovi”.

Goca je besna i kako je rekla neće se smiriti dok svog bivšeg ne strpa u zatvor.

– Ja očekujem da mi uskoro budu isplaćeni honorari od rijalitija u kome sam bio i tu će biti dovoljno da se pokrije taj dug za alimentaciju od 370000 dinara. Goca spominje neku cifru preko pola miliona, ali koliko god da je, te pare ću odmah prebaciti na njen račun. Pokazaću javno tu uplatnicu da ne misle ljudi da lažem. Jednostavno, do sada nisam bio u mogućnosti da plaćam 12000 dinara mesečno – započinje svoju odbranu Ivan, koji je zbog zdravstvenih problema bio sprečen da se pojavi na sudu kako bi potpisao papir o plaćanju alimentacija.

– Stan moje majke je i dalje pod hipotekom. Izašao je novi zakon za kredite u švajcarcima, pa se dužnicima oprašta 30 posto duga i smanjuje rata. Ja kao solidarni dužnik treba da potpišem da Goca nastavi da plaća ratu za stan posle dve godine, kako bi njoj ostao stan u Mirjevu. Međutim, ja nisam potpisao to iako me je njen advokat molio i zvao. Ja tražim da ona skine hipoteku sa stana moje majke koji je sada u mom vlasništvu, neka stavi na neku svoju nepokretnost, pa onda neka plaća i radi šta hoće. Ne želim da budem zarobljen i da mi hipoteka stoji još 10 godina. Ja svoj stan izdajem jer mi se ne isplati da živim u njemu pošto su veliki troškovi. Neću da dozvolim da me Goca opet ucenjuje. Ako uspemo da se dogovorimo kao normalni ljudi, da joj potpišem i otarasim se hipoteke, onda može. Šta ona radi sa tim stanom u Mirjevu ne znam, da li ga izdaje ili ga drži praznog, nemam pojma i ne interesuje me – priča Ivan za Alo!

Ivan još uvek nije video ćerku Lenu, a ni malog Željka koga je dobio iz veze sa Miljanom Kulić.

– Čuo sam da mi je Miljana pružala podršku i govorila ljudima da glasaju za mene. Nisam se čuo s njom, nije me još zvala i uznemiravala. Poznajući Miljanu, to je ono “drži vodu dok majstori odu”. Te njene fore da će da mi plati lečenje od alkoholizma su budalaštine. Želim joj sve najbolje u životu, a što se deteta tiče tu možemo da se dogovorimo. A od pomirenja nema ništa. Tu ženu nisam ni voleo, a ako bude tražila i želela, priznaću Željka – rekao je Ivan.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila