Aleksandra Mladenović, mlada zvezda, jedna je od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na našoj estradnoj sceni. Veliku popularnost je stekla učešćem u “Zvezdama Granda“, stigavši u finale najbolje se plasirala od ženskih vokala. Aleksandra ima velike glasovne mogućnosti, može da peva šta god poželi, glas koristi sa lakoćom i sa mnogo lepih ukrasa.

Podsetićemo vas dragi čitaoci, Aleksandrinih velikih hitova: “Moj si nek si najgori”, “Ljubav ili ludilo”, “Čekaj čekaj” (duet sa MC Stojanom), “Nema ljubavi da nije bolela”, “Samo mi sudite pošteno”, “Jača sam od tebe”, “Poseban”, “Sunce moje”, “Gotova stvar”, “Kamo sreće da se manje volimo”, “Kutija boli” itd…

Od 2016. godine kada ste se najbolje plasirali u Super finalu “Zvezde Granda” i kada ste objavili hit “Moj si nek si najgori” pa do danas, sve pesme što ste snimili postali su hitovi i imaju milionske preglede na YouTube. Kako ste uspeli da neogrešivo izaberete pesme koje se sve vreme visoko kotiraju, da li sami odlučujete u odabiru ili vam neko pomaže? Na šta najviše obraćate pažnju kad slušate ponuđene pesme, šta je presudno da kažete, “uzimam”?

Trudim se da sve svoje emocije prenesem na pesmu, to su ljudi osetili, veruju mi to što pevam, time sam se uvek vodila. Što se tiče mojih pesama dovoljno je da ih čujem jednom i odmah znam da li ću je uzeti ili ne, ako se nešto puno mislim ili ako mi je teško da je otpevam ili nešto sično tome, onda je ne uzimam. Tako da je sve po osećaju.

Koju ste pesmu zadnju snimili, koliko vam je donela uspeha? Recite nam nešto više o njoj.

Poslednja pesma koju sam snimila zove se “Kamo sreće da se manje volimo”. Mogu vam reći da sam prezadovoljna jer ima blizu 10 miliona pregleda na YouTube.Izašla je prošle godine u seprembru u doba korone. S obzirom da tada nisam nigde nastupala, niti sam je puno promovisala, prezadovoljna sam. Pesmu su radili Saško Nikolić i Milan Miletić.

Koliko vam je učešće u “Zvezdama Granda” omogućilo  da ostvarite snove, jeste li potpisivanjem ugovora sa produkcijom dobili određene prednosti, da li vam je neko pomogao? 

Takmičenje mi je dosta toga lepog donelo, veliku popularnost, puno posla. Osvojila sam peto mesto i dobila pesmu “Moj si nek’ si najgori”. Niko mi nije pomogao, sve sam sama postigla i na to sam veoma ponosna. Moja porodica mi je uvek bila najveća podrška. Naravno, mnogo sam zahvalna Saši Popoviću i celoj “Grand Produkciji” što su nam otvorili vrata i omogućili publici da čuju za nas.

Na celoj estradi vlada mišljenje da je Saša Popović muzički Bog, genije za biznis, da odmah i sa sigurnošću prepozna pravi talenat ali i hit i da je od mnogih pevača napravio velike zvezde. Da je to bio sučaj i sa vama?

Slažem se u potpunosti, on je genijalan, vredan, radan i zato je danas to što jeste. Imala sam njegovu veliku podršku i uvek je bio tu za pravi savet.

Veoma ste traženi, vlada mišljenje da pevate “sve živo” i gotovo da radite svakog dana. Sa kojim orkestrima nastupate, kako uspevate da sačuvate glas od napornih nastupa, imate li poseban metod za to?

Nastupam sa svojim bendom uglavnom, a što se glasa tiče meni je najvažniji dobar san, kad se naspavam mogu i 10 dana za redom da pevam (Smeh).

Istakli ste u jednoj od emisija “Zvezde Granda” da vam je diva Ceca Raznatović mnogo pomogla kada ste dolazili u Beograd na takmičenja. U čemu se sastojala njena pomoć?

Ceca mi je pomogla svojim savetima koji su uvek bili pravi i koje sam rado usvajala. I dan-danas kad dobijem savet od nje, ja ga usvojim, puno mi znači, ona je nepogrešiva.

Za relativno kratko vreme postali ste velika zvezda, da li vas je slava promenila imate li vremena sa stare prijatelji i sebe?

Moj prijatelji sa kojima sam odrasla govore da se nisam promenila. Nema ptrebe za tim, ja sam devojka iz naroda i ne volim neko glumatanje.

Puno radite, kad se odmarate kako najradije ugađate sebi?

Legnem, pustim film, napravim kokice, skuvam kafu, uživam…

Duetska pesma “Čekaj čekaj” veliki je hit koji ste snimili sa MC Stojanom, kako je došlo do vaše saradnje, koje utiske nosite radeći sa njim?

Stojan je mene pozvao za tu pesmu, meni se baš dopala i eto ispala je super. Zadovoljna sam a on je zaista divan momak.

Kada je moda u pitanju čemu ne možete da odolite u šopingu?

Ne mogu da odolim cipelama, torbama i parfemima…

Jeste li zadovoljni postignutim, da li bi nešto menjali, koji su vam planovi u narednoj sezoni?

Hvala dragom Bogu, sve je onako kako treba da bude, nema zbog čega da se žalim. Mnogo sam mlada a ostvarila sam mnoge svoje snove, imam još dosta toga da želim ali lagano, nigde ne žurim (Osmeh).

Spremam duet sa Nenadom Manojlovićem, spremam dve svoje pesme i jedva čekam da ih publika čuje.

Da li bi ste želeli za kraj da poručite nešto našim čitaocima?

Uz bezbroj pozdrava poželela bih vašim čitaocima širom sveta da se vole, brinu o zdravlju i naravno, slušaju pesme Aleksandre Mladenović.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila