BANJA LUKA, 10. novembra –  Od ponedeljka u Banjaluci radi agencija za nekretnine pod nazivom “DNA investment property group”, a njena vlasnica i direktor je Sonja Bašić, australijska državljanka, sa banjalučkim korijenima.

Bašićeva se već 25 godina bavi nekretninama i investicijama, a sada je podružnicu otvarila i u Banjaluci.

”Ovdje smo da naša iskustva iz Australije prenesemo i na ove prostore. Ovo je za nas interesantno i izazovno tržište, a već u prvih nekoliko dana rada naišli smo na ogromno interesovanje Banjalučana, ali i klijenata iz ostalih dijelova Republike Srpske i BiH, kao i iz regiona”, napominje Sonja Bašić.

Dodaje da agencija “DNA investment property group”, u saradnji sa australijskim bankama, nudi državljanima BiH, ali i zemalja iz okruženja, povoljne kreditne linije za kupovinu nekretnina u Australiji.

Napominje da agencija “DNA investment property group” nudi nekretnine u cijeloj Australiji, dodajući kako ta agencija završava kompletnu proceduru oko dobijanja kredita za kupovinu nekretnina.

’’Bitno je istaći da ljudi koji su dio našeg programa, samim ulaskom u proces kupovine nekretnine u Australiji, imaju velike šanse da dobiju australijsko državljanstvo’’, ističe Sonja Bašić.

Prema njenim riječima, “DNA investment property group” posreduje i prilikom kupovine nekretnina u Srpskoj, BiH, regionu, Grčkoj  i Turskoj i to posredstvom domaćih banaka.

’’Završavamo kompletnu proceduru i naši klijenti su pošteđeni čekanja u redovima i komplikovanih procedura’’, napominje Sonja Bašić.

Agencija se nalazi  na adresi ulica Bana Lazarevuća 21, a sve informacije možete dobiti na kontakt telefone 051 498 500, 066 799 298 ili +61424374811, te na e-mail: Basicfinance.services@gmail.com

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila