Teodora Tea Stoševski, bivša učesnica „Zvezde Granda“, pre skoro dve godine gostovala je u Australiji. Tačnije u klubu New Europe. Ova prelepa Pančevka, osvojila je sve kako pevanjem, tako i izgledom i ponašanjem. Nezvanično smo saznali da je Tea ponela titulu najlepših nogu od svih učesnica „Zvezde Granda“.

Po povratku u Srbiju ova plavuša je snimila hit „Umri muški“ i, kako su mediji izveštavali, napravila je pravi bum na estradi. Ako ništa drugo, to joj je pomoglo da bude stalno angažovana pa je možete videti i čuti u mnogim klubovima i diskotekama, kako u Srbiji i regionu, tako i po evrospkih gradovima gde žive naši iseljenici. Naravno, nastupa i kao gost već afirmisanih estradnih umetnika i kako sama ističe, najdraži joj je bio nastup kao gošće na Cecinom koncertu u Portorožu.

Malo ko, međutim, zna da se osim pevanjem Tea bavi i manekenstvom kao i fitnesom odnosno bodi bildingom. Na državnom prvenstvu Srbije osvojila je drugo mesto u kategoriji „model fitnes preko 168 cm”.

Budući da je u pitanju mlada osoba, te da pored talenta za pevanje, poseduje i lepotu i, što nije zanemarljivo, obrazovanje, nema sumnje da će se o pančevačkoj lepotici tek čuti i pisati.

Imao sam čast lično upoznati ovu lepoticu, a našim čitaocima dočaravam u slici i reči. Istovremeno, evo i linka na kojem možete videte i čuti Teu Stoševski:

FOTOI GALERIJA:

RADE BERAK 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila