Vesnu Šuša, poznatu po nadimku Kobra, poznaju svi ljubitelji pesme. Ova kršna Dalmatinka iz Zadra, gotovo celu prošlu godinu je provela u Evropi. Najviše poslovno gde je preuredila apartmane za izdavanje u rodnom Zadru, ali nije zapostavila ni ljubav zvanu – muzika. Na stranu to što i sama svira harmoniku, Kobra je iskoristila priliku da snimi par singlova koji su na prvo slušanje osvojili publiku. Sa pesmom “Osvani zoro” našla se na mnogim top listama ali i gostovala u mnogim TV i radio emisijama. Pesma je na prečac postala hit. Drugi hit koji je obeležio njen muzički staž jeste pesma “Sve me boli”.

Njen istinski uspon je počeo nakon veoma uspešnog učešća u emisiji “Nikad nije kasno” pre par godina i nakon toga je shvatila da joj muzika osim zabave i zadovoljstva može biti i profesija.

Bombastičnim nazivom “Luda žurka”, Kobra ove subote, 10. februara, poziva prijatelje i ljubitelje pesme da dođu u Q-Room u Thomastown gde će pored promocije svojih hitova otpevati i mnoge hitove svojih kolega.

Bediha Bedi

Selim Sivić Semo

Bane Milovanović

Za ovu priliku, pozvala je i renomirane goste kao što su: Bediha Bedi sjajna pevačica i njena bliska prijateljica; Selim Sivić Semo po mnogima najbolji glas sa prostora bivše YU koji živi u Australiji i neizostavni velemajstor sa harmonikom Bane Milovanović. Već samim pominjanjem ovih imena, jasno je da će shodno krilatici ovo i biti – luda žurka!

Na priloženom posteru možete videti detalje i nemojte se razmišljati gde ćete provesti subotu veče!

Za kraj, pogledajte i poslušajte Vesnin hit “Osvani zoro”.

R.B.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila