Snežana Đurišić, jedna od najcenjenijih i najpopularnijih pevačica na našim prostorima, muzički urednik i članica žirija “Grand Produkcije”, doputovala je  ovih dana u Ameriku u posetu ćerki i njenoj porodici i da bi nastupila večeras na Svetosavskom kocertu na adresi:

SERBIAN LAND -SRPSKO IMANJE, BLAIRSTOWN  NEW JERSEY 07825

Pevačica koja je merilo kvaliteta i uzor mladima u žurbi pred koncert, vrlo ljubazna i profesionalna, dala je kratki intervju za nas Portal.

Dobro došli draga Snežana u USA, da li ste stigli u New Jersy, jeste li spremni za večerašnji nastup?

Hvala, bolje vas našla, već nekoliko dana sam u New Jersiju. Moj poslovni povod je proslava Svetog Save. Vi adresu imate… Nastupiću večeras sa kolegom Danijelom Đokovićem. Radujem se susretu sa prijateljima i mojom publikom jer nam druženja uvek budu nezaboravna.

Hoćete li pevati novi hit “Moj genije” koji je pravo muzičko osveženje. S kim ste sarađivali? Da li ste zadovoljni kako je publika prihvatila pesmu?

Naravno. Pesmu sam dobila od Ljube Kešelja. Tešo Mrkonjić je pisao tekst. U trenutku kada sam već nekoliko pesama dala Aci Sofronijeviću učinilo mi se da je ista dobra i zbog ritma i zbog toga što nisam već dugo snimila pesmu tog tipa. A “Moj genije” mi je zazvučao malo ovovremenski i to je bilo dovoljno da ga snimim. Sve smo to uradili kako treba, pesma se nalazi na YouTube. Jako dobro prolazi kod publike, već je pevaju i drugi pevači, ima dosta pregleda, što je dovoljan dokaz da je dobra.

Snežani želimo mnogo uspeha veceras na svetosavskom koncertu i sledećim koji dolaze kao i prijatan boravak u Americi. Vama dragi čitaoci preporučujemo da čujete Snežanin hit “Moj genije” koji vas ovde očekuje.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila