Poštovani čitaoci,

Uz najlepše želje izuzetnih umetnika iz Amerike upućenih vama završavamo serijal božićnih čestitki. Neka vam donesu mnogo radosti, lepih misli i pozitivne energije. Šaljemo vam još jednu čestitku prepunu divnih želja od svih nas zajedno i onih umetnika koji su izostali opravdano… Sa njima ćemo nastaviti nekim drugim povodom… Živeli! Mir Božji – Hristos se rodi!

DR DUŠANKA G. IVANOVA – umetnički direktor, koreograf, režiser Baletske akademije u St Petersburgu, Florida

Potrudimo se da sačuvamo božićnu magiju tokom cele godine, da budemo bolji, da volimo jače, da grlimo snažnije, da izmamimo osmehe na licima i znanim i neznanima i da uradimo po jedno “malo čudo” svaki dan! Srećan Božić!

BORO ŠKORIĆ – harmonikaš, aranžer i producent, estradni i studiski muzičar, koji svra gitaru, bas gitaru, klavijature, Florida

Neka nam božićni praznici budu putokaz kako se čuva tradicija, ljubav i poštovanje, kako se okuplja voljena porodica i pruža ruka prijateljstva dobrim ljudima. Neka zdravlje radost i uspeh zakucaju na vaša vrata i ostanu kod vas zauvek! Muzika neka vam ulepšava dane, a sreća lična nikada ne stane!

DANA VUČKOVIĆ – popularna pevačica Grand produkcij, Utika – Njujork

Božić nije čestitka ni darovi skupi, već nešto što čovek ne može da kupi.

Božić je blagoslov od Boga, da svako voli bližnjega svoga. Neka vaše srce i vaš dom budu ispunjeni radošću, srećom ljubavlju i blagostanjem. Mir Božji – Hristos se rodi. Svim čitaocima Portala “Svet Australia” želim srećne novogodišnje i božićne praznike.

DIJANA ANTONIJEVIĆ – popularna pevačica, Čikago

Radostan Božić, ispunjen zdravljem i mirom, kao i srećnu Novu 2024. godinu, želi vam vaša Dijana Antonijević sa porodicom.

ALIJA DALIPOVIĆ – popularni pevač i vlasnik radio programa “Romski Dukat” – “Nostalgija”, Čikago

Dragi čitaoci Portala “Svet Australia” u zdravlju sreći i ljubavi, provedite božićne praznike i sve dane u godini. Čuvajte porodicu i prijatelje, slušajte lepu muziku jer bez dobre pesme nema života. Nazdravlje vam Božic i Nova godina! Živeli! Voli vas vaš Alija Dalipović.

ZORANA BOJANOVIĆ

Čitaocima Portala “Svet Australia” želim srećan Božić. U ovoj godini želim svima puno harmonije, ljubavi, blagostanja i svake radosti! Živeli!


BISERKA VUNTURIŠEVIĆ BESI – Popularna pevačica i svestrana umetnica, Njujork

Kao prvo, budite mi zdravo!

Kao drugo, hodajte pravo!

Kao treće u svemu imajte sreće!

Vaša Biserka Vunturišević Besi,

nikad vas zaboraviti neće!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila