Dragi čitaoci portala “Svet Australia “, ovoga puta su stigle čestitke za vas iz Amerike i Kanade sa mnogo ljubavi i poštovanja, od umetnika koji imaju velike umetničke, plemenite duše, visoku profesionalnost, kolegijalnost i značajne karijere. Uz njihove tople i prijateljske reči, provedite lepe trenutke u ovim divnim prazničnim danima… Živeli! MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI!

NATAŠA BARTULA HEBERT – poznata u svetu književnica, MONTREAL

BANE ĐORĐEVIĆ – čuveni pijanista, kompozitor, aranžer, Čikago

Neka božićni dani dragi čitaoci portala “Svet Australia,” obasjaju Vas i ukućane radošću i ljubavlju  i ukrase vaše kuće muzikom i pesmom tokom cele godine. Neka vas sreća i zdravlje prati na svakom koraku. Sve najbolje vam želi vaš Bane Đorđević!

DESA VUKOVIĆ ŽIVANOVIĆ – Popularna pevačica, Toronto

Čuju se zvona rana,

došla su tri najlepŠa dana.

Svi ljudi nešto žele

i svi sa nekim radost dele.

Nek te kroz život sreća vodi,

Srećan Božić, Hristos se rodi!

Voli vas vaša Desa Vuković!

ALEKSANDAR SAŠA ĐORĐEVIĆ – klavijaturista, kompozitor, aranžer, Čikago

Cenjeni čitaoci Portala “Svet Australia”, dragi prijatelji i kolege, želim da vam pošaljem obilje radosti u ove divne božićne dane i poželim, da uz svoje voljene provedete najlepše trenutke. Da vam Božic donese mnogo zdravlja, uspeha i sreće. Da se uskoro sretnemo ponovo i uz pesmu nazdravimo na bilo kojem kraju Planete. Živeli, vaš Saša Đorđević!

TATIJANA PETKOVIĆ – popularna pevačica, Čikago

Dragi moji širom sveta, želim da vam ponovo čestitam Božić tradicionalnim pozdravom HRISTOS SE RODI! VAISTINU SE RODI! Želim da vam od ovog Božica sve krene na bolje. Pre svega vam želim puno zdravlja, sreće i ljubavi. Sve one želje što ste želeli u staroj, da vam se ispune u novoj 2024. godini. Voli vas vaša Tanja.

ŽILE ŽIVKO KOVAČEVIĆ – popularni pevač, Clearwater (Florida)

Svim čitaocima i prijateljima Portala “Svet Australia” poželeo bih da se što više smeju i otvore srca prema svim ljudima dobre volje. Uz najlepše želje za novogodišnje i božićne praznike srdačan pozdrav sa Floride. Mir Božji – Hristos se rodi! Vaš Žile Živko Kovačević.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila