Kako se može videte po reklamama, popularni reperi Igor Panić Nucci i Mihajlo Veruović Voyage, početkom decembra dolaze na turneju po Australiji.

Oni su predstavnici mlađe generacije, prate takozvane svetske trendove i kako kažu, “postavili su nove standarde na muzičkoj sceni”. Pre Australije već su, iako postoje tek tri godine, nastupali u Americi i Zapadnoj Evropi. A region bivše zajedničke države ne treba ni spominjati.

Zanimljivo je da gde god nastupaju obaraju rekorde, pa nam rekoše iz organizacije australijske turneje da se karte prodaju kao alva.

Svi oni koji poznaju ovaj dvojac, reći će vam da su u pitanju skromni momci bez obzira na enormnu popularnost među mladim ljubiteljima ovog trenda u muzici.

Oni su predvodnici novog talasa u muzici i predstavljaju ga u najboljem svetlu.

Oni će, kako je najavljeno, u Australiji imati šest koncereta. Turneja počinje u Melburnu, 1. decembra, slede Sidnej 2. decembra, pa opet Melburn 3. decembra. U Adelaidu će nastupiti 8. decembra, na Gold Kostu dan kasnije 9. decembra, a turneju planiraju završiti u Sidneju 10. decembra. Njih će na turneji pratiti poznati DJ Marko Jovev.

Koliko je interesovanje veliko svedoče reči organizatora koji nam reče da je samo za jedan dan prodato 1500 ulaznica.

Na priloženom posteru imate podatke o njihovom gostovanju, dok će mesta za Melburn (3.12.) i Sidnej (10.12.) biti naknadno objavljena.

(Naslovna fotografija: nova.rs)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila