Ovaj skandal sa JK koji, kako moje kolege kažu potresa Srbiju i region, po meni je, ne znam zašto, dobro došao. Vlast u Srbiji je bar za kratko vreme skrenula pažnju sa problema nad problemima, a to je goli opstanak! Pa mu ovo dođe kao osveženje.

Stvarno, poslednjih par godina, uključiš TV ono AV se cereka i namešta naočare sa dva prsta, otvoriš ormar da se obučeš kad i tamo čuči AV… frižider, balkon, kuhinja, spavaća… svugde AV! Kao korov. Ne može da se iskoreni.

I onda dođe JK pa nas malo razdrma i potseti da nije džaba dobila nadimak “mala od skandala”. Samo ovoga puta niti je ona mala, niti njen godinama priliči skandal. Pa još porno.

Njoj to i nije važno. Lajaće psi, karavani će prolaziti. Njoj je važno da ima taj komadić slave i status samozvane dive.

Neko je davno rekao: “Ako neka žena otkrije svoje intimne delove samo jednom čoveku, onda je prostitutka, a ako ih otkrije milionima ljudi, onda je superzvezda.” Izgleda da je JK to i bukvalno shvatila.

A Duško? Takozvani muž. Skoro sam na FB napisao, u stvari, prepisao status tipa koji sebe opisuje kao “oženjen sam, ali ništa ozbiljno”. Otprilike bi se to moglo reći i za ovog solidnog fudbalera, a poznato je da je upravo fudbalerima koeficijent inteligencije jednak broju kopački koje nose.

Bilo kako bilo, treba imati stomak pa sve to što mu njegova draga priređuje, svariti. Pa još se praviti kao da se ništa ne dešava. Ako u fudbalu nije uspeo biti najbolji, definitivno je poneo titulu najvećeg rogonje u Srbiji i regionu.

Po meni je JK, na kraju, ispala najpametnija! Verujte mi, najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potreban je veoma pametna žena da bi upravljala budalom.

Ali, pazite, od ovog skandala koji se može smestiti i u kategoriju kakafonije, neće biti kolateralne štete, nego naprotiv – kolateralne koristi! Medijima je to sigurno podiglo tiraže, dok je vlast u Srbiji odahnula za neko vreme jer Putin je boravio samo na kratko. Uz rijalitije i parolu “daj narodu hleba i igara”, AV je ovim skandalom JK, zapravo izvukao keca iz rukava. Dok se narod bude bavio samozvanom divom i rogonjom fudbalerom, on će imati vremena da se pripremi za obračun sa svima koji drugačije misle. Sa sve ordenom koji mu je Putin prikačio.

Istovremeno, mala od skandala će neko vreme terorisati kineske butike i čekati da se slegne prašina i tako do nekog novog skandala. U nemogućnosti da po glasu bude poznata posezaće za uvek novim i svežim ispadima. A obraz? A čast? Ma, ‘ajte, molim vas!

Izvinite, ja, onako, u prolazu.

RADE BERAK 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila