U finalnoj večeri prestižnog takmičenja “Nikad nije kasno“ jedna od posebno istaknutih je Sabina Kaltak, sa kojom smo nedavno imali intervju. Portal “Svet Australia” čestita Sabini Kaltak ulazak u finale muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno”, kao i ostalim takmičarima.

Na radost onih, koji od samog početka prate učešće Sabine Kaltak, učesnice 8. Sezone, Sabina je zablistala kao i do sada i pesmom osvojila mnoge ljubitelje dobre pesme i zasluženo će  biti jedna od učesnica finalne večeri koju ćemo pratiti 2/7 2023. od 21h.

Sabina je dama raskošnog glasa. Harizmom koja pleni, njena empatija je prožeta kroz svaku otpevanu reč, pesmom je probudila emociju i kod nastrožijih kritičara sa čijim komentarima se može ponositi. U svakom krugu takmičenja pokazala je profesionalnost i vrhusko pevanje. Zadavala je sebi zadatke sa repertoarima koji su i te kako zahtevni.

U polufinalnom takmičenju, nastupala je sa antologijskom pesmom “Pesma majci “od kraljice sevdaha Hanke Paldum i njenim izvođenjem, izazvala kako kod publike tako i kod žirija, ogroman aplauz i more suza. Vredno je radila i skoro čitavu godinu, posvetila se takmičenju i usavršavanju svega onoga što jedno ono zahteva. U zadnje vreme, pored svih obaveza koje ima u privatnom životu, česta su bila putovanja ka Beogradu I rodnom Priboju. Sabinina interpretacija je toliko puna pozitivnog vajba, da će u finalnoj večeri zasigurno zablistati, kao i do sada i ostvariti svoj san a estradno nebo obogatiti sa njenim prisustvom. Na sceni je svoja i prepoznatljiva. U telefonskom razgovoru sa Sabinom, osetila se radost i zadovoljstvo.

Draga Sabina, nećemo ti puno oduzimati vremena. Hrabrim koracima ste stigli do samog kraja. Zamolila molila bih Vas da za Vaše pratioce i podršku kažete kako se osećate i Vas utisak na dosadasnje učešće?

Ponosna sam na moje učešće, uzbuđena i srecna. Hvala svim dragim ljudima koji su me podržali i pratili tokom istog. Bez imalo skromnosti mislim da sam svoj san ostvarila i dušom kroz pesmu doprla do svih vas. Još uvek sam pod utiskom svega sto sam doživela a tu je pregršt divnih trenutaka, susreta sa najprestižnijim imenima naše muzičke scene, divnom publikom i kolegama sa kojima sam se srela i upoznala kroz takmičenje. Trenutno sam u mom rodnom gradu u Priboju kod svoje porodice i pripremam se za tu čarobnu noć finalne večeri 8. sezone “Nikad nije kasno”. Svi koji su došli do finala su zasluženo tu i svima im želim puno sreće. Organizatorima ovog predivnog projekta želim da se zahvalim na svakoj dobrodošlici, savetu i razumevanju, jednostavno, veliki profesionalci, ljudi toplog i velikog srca i što se mene tiče poželela bih da ovo takmičenje još traje. Susreti sa Maretom, Žikom, Draganom i ostalima je nešto sto ću pamtiti zauvek. Oplemenili su moj život i hvala im na svemu. Svi, koji žele da me podrže u finalnoj veceri, to mogu učiniti putem telefona iz regiona Srbije, Crne Gore, Bosne i Makedonije, 2/7 od 21h a publika koja živi u dijaspori, moći će da glasaju putem Facebook oficijalne strane “Nikad nije kasno”. Pevaču pod rednim brojem 11. I svaki vaš glas za mene će značiti puno jer zajedno sa vama mogu ostvariti svoj san. Veliku zahvalnost dugujem mojoj porodici, mojim ćerkama, prijateljima kolegama i mom rodnom gradu Priboju, koji su mi bili vetar u leđa od samog početka.

Za kraj šta drugo da Vam poželimo nego da Vas finalni nastup odvede i do vrhunca. Portal “Svet Australia“ Vam želi da ostvarite san i sto bolji plasman. Za kraj poruka za vašu publiku i pratioce bila bi?

Verujte sebi i nemojte da vas niko zaustavi na putu ka vašim snovima. Pratite naše finalno veče, ako želite da glasate za mene ili nekog od vaših favorita sigurna sam da nećete zažaliti. Pokraj nas 12 finalista tu je i fantastični orkestar, proverena ekipa organizatora a u stručnom žiriju pokraj Mareta Miloševića odluke će donositi niko drugi nego kraljica narodne pesme gospođa Snežana Đurišić i kralj meraka gospodin Haris Džinović, i vi draga naša publiko. Uzivaćete u dobrim pesmama i neka pesma pobedi. Poštovanje i toli pozdravi od vaše Sabine Kaltak

Slađana BOJOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila