Diva Snežana Đurišić, jedna od najpoštovanih, najuticajnih pevačica na našim prostorima i u dijaspori, merilo je kvaliteta i vrhunskih interpretacija ali i profesionalizma jer, ona sve što kaže, uradi najbolje, elitno, po potrebi i rekordno brzo, kao i ovaj intervju koji je uspela da stigne, iako se nalazi u Kanadi na pragu dočeka Nove godine. Sarađivati sa njom je kao pesma koja vas podseća na prave vrednosti i koju  ne možete da zaboravite. Vrhunska pevačica, umetnica, dama, doajen narodne muzike, muzički urednik i žiri najveće produkcijske kuće na Bakanu “Grand”, ostavila je iza sebe hitove koji pripadaju večnosti i sa kojima oduševljava milionski auditorijum a to su: “Lepi moj”, “Niko me nije voleo kao ti”, “Srna i jelen”, “Kako da se pomirim sa tim” i mnoge druge… Takođe, za Radio Beograd snimila je brojne narodne pesme koje su ukras naše kulturne tradicionalne baštine. Povod našeg razgovora je Snežanina izuzetna nova pesma “Rođena tvoja da budem” koja se već uvrstila u njene hitove…

Početkom decembra meseca za “Grand produkciju” objavili ste još jedan mega hit “Rođena tvoja da budem” i  dodali ga bogatoji muzičkoj riznici Vaših najlepsih pesama. Ova zahtevna divna balada, Vašom briljantnom interpretacijom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Recite nam, ko su njeni autori, da li ste zadovoljni kako je pesmu prihvatila publika do sada?

Hvala na komplimentima, kompozitor je Saško Nikolić, tekst je napisala Mirjana Mijatović. Naravno da sam prezadovoljna, pesma mi se jako sviđa, komentari su fantastični. Ostaje da vreme pokaže da li će živeti i zaživeti kao i prethodne balade “Lepi moj”, “Pričaj mi pričaj”, itd.

Da li je ova pesma najava za novi CD ili je singl u pitanju?

Ovo je singl pesma, sama za sebe. Spremam još jednu i već je pri kraju. Ako Bog da zdravlja i sreće, ubrzo ću da je snimim.

Prema našim saznanjima za doček Nove godine pevaćete u Kanadi, gde će te nastupati?

Tako je, za kalendarsku Novu godinu pevaću u Sheratonu u gradu Calgary, a za Srpsku, nastupaću u Kulturnom srpskom društvu “Oplenac” u Torontu.

Ovih dana u Americi i Kanadi mnogo je loše vreme velike su hladnoće i snežne padavine. Da li ste bezbedno  doputovali u Kanadu? Osim nastupa za novogodišnje noći, hoćete li još negde pevati?

Ja sam već u Kanadi, srećno sam sigla, za vikend sam nastupala u Kičineru, bilo je dobro, puno! Iako je loše vreme, narod je došao, vrlo sam srećna, ponosna i zahvalna. Pre toga sam bila u Torontu. Za sada ide sve jako dobro.

Hvala poštovana Snežana na razgovoru, želimo Vam srećnu i uspešnu Novu godinu i Božićne praznike! Imate li za kraj čestitku za naše čitaoce?

Hvala, Vama i redakciji želim srećne novogodišnje praznike. Svim čitaocima Portala “Svet Australia” želim sve najbolje u narednoj godini. Da ih služi pre svega zdravlje, ljubav i sreća.

Voli vas Vaša Snežana Djurišić.

Slavica MOMAKOVIĆ


1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila