Mlada estradna umetnica iz BiH Aldina Bajić, od februara iduće godine započinje svoju australijsku turneju. Ona je nekadašnja učesnica i zvezda „Zvezdi Granda“ kao i „Valentino Zvijezda“. Muzički stručnjaci je upoređuju sa čuvenom Janom zbog slične boje glasa.

Karijeru je počela sa 14 godina i imala je sreću da radi sa proverenim zvezdama poput Amara Gileta i Harisa Kulovića, ali je svoje mesto na estradi postigla pre svega svojim glasovnim kvalitetima.

Za kratko vreme je snimila nekoliko zapaženih pesama koje su postale hitovi. Da podsetimo: Čovječe moj”, “Nek i narod zna”, “Pobjednica”, “Baraba”… te coveri: “Tugo moja kome da te pričam”, “Tužno je sve bez tebe” i druge.

Ova Zeničanka je sve više tražena u dijaspori pa je čest gost po diskotekama Zapadne Evrope, a evo sada po drugi put (prvi put bila na dočeku Nove 2019. sa Harisom Kulovićem i Mirsom Cigurom), dolazi i na peti kontinent gde bi zvanično trebala imati šest nastupa, uz mogućnost da iskrsne još poneki.

Njena australijska turneja počinje od Adelaida, 10. februara, a završava u Melburnu, 25. februara. Za detalje svih nastupa u Australiji, pogledajte na posteru ispod.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila