Nakon što je Kristina Voiku na neki način probila led, nastupom i fantastičnim uspehom u emisiji „Nikad nije kasno“, to kao da je bio podstrek za njene kolega iz Australije da i oni oprobaju sreću. Upravo tako, njena koleginica i prijateljica Vesna Suša, poznatija po nadimku Kobra, prošle nedelje je stala pred sav taj glamur i šljašteća svetla, direktno ispred žirija kome je muzika u krvi. I ona, kao i Kristina, na nagovor prijateljice i koleginice Dane Vučković, koja živi u Beču ali je jedno vreme boravila i na petom kontinentu.

Kobra, koja je još u mladosti svirala harmoniku, koja se udala sa svega 17 godina, po dolasku u Australiju, da bi prehranila svoje dve ćerke, posvetila se pevanju. U isto vreme je započela i sa frizerskim zanatom koji joj je omogućio pristojniji život.Nastupala je takoreći svuda, na svemu što se veselje zove. I sama se jedno vreme oprobala u ugostiteljstvu tako da se može smatrati raznovrsnom.

Njen tipični dalmatinski smisao za humor joj je obezbedio da bude omiljena kod prijatelja, poznanika i ljudi uopšte. Samom pojavom na sceni u Beogradu, u pratnju tako impresivnog orkestra, korpulentna Kobra je promenila život iz korena. Velikom auditorijumu širom sveta, uživo se predstavila čuvenom baladom Jasne Zlokić „Skitnica“ i na prvi mah osvojila i publiku i gledaoce kraj malih ekrana i naravno verne Facebook prijatelje zahvaljujući kojima je i prošla u drugi krug. Emisija „Nikad nije kasno“ je koliko god korisne i lepa, sa profesionalne tačke gledišta i brutalna. Odlučuju bukvalno sitnice i afiniteti tako da nikome ništa nije garantovano. Važno je, ipak, napomenuti, da samo kvalifikovanje u taj prestižni glamur znači ogroman uspeh.

Svoj boravak u Evropi, Kobra je iskoristila da se druži sa dragim prijateljima. Pored pomenute Dane, srela se i sa Kristinom Voiku, ali je našla vremena da nastupi i na čuvenoj Drinskoj regati u okviru festivala „Podrinjski zvuci“.

Nadajmo se da će Vesna Suša Kobra dogurati što dalje u, sada već kultnoj emisiji, i da će australijsku dijasporu dostojno reprezentovati.

RADE BERAK

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila