Trio estradnih umetnika iz BiH, haris Kulović, Aldina Bajić i Adis Cigura, Novu godinu će dočekati u Australiji. Njihova turneja kreće od Adelaida 21. decembra, gde će nastupiti u BH centru u Royal Parku. Dan kasnije, 22. decembra sele se istočno za Melburn gde je zakazan nastup u BH Centru Springvale. Za najluđu noć nastupiće u Sidneju, tačnije u BH centru Leppington. Osim toga predviđena su i tri nastupa u Yagoona Restaurant u istoimenom naselju i to: 28. i 29. decembra, odnosno 4. januara.

Da potsetimo naše čitaoce i ljubitelje narodnog melosa na ovo troje vrsnih umetnika.

Haris Kulović mladić iz Kaknja koji se istakao u takmičenju Zvezde Granda, nakon prvog gostovanja kao gost Hanke Paldum u martu ove godine, kada se pokazao u punom sjaju, ponovo dolazi u Australiju. Ovoga puta kao vodeći pevač i kako se radi o momku kome mnogi predviđaju da bi mogao postati prvi glas regiona, nema sumnje da će njegov nastup biti pun pogodak.

Mlada Zeničanka Aldina Bajić će takođe napraviti veliku karijeru. To je u svojoj izjavi potvrdila i kraljica narodnog melosa Šemsa Suljaković koja je čuvši interpretaciju svog velikog hita „Sve je manje od života“, rekla: „Lijepo, unijela je više trilera od mog originala. Ma šta reći super“. Očigledno je da će mlada i lepa pevačica koja se ističe i svojom pesmom „Prava ljubav“, postići zavidnu karijeru.

Njih će na klavijaturama pratiti dokazani vuk estrade Adis Cigura. On je pratio velika imena estrade i dvoje mladuh pevača mogu samo da budu srećni što ga imaju u pratnji.

Sve u svemu, ljubitelji pesme uživaće u nastupima ovog fenomenalnog muzičkog trija. Ujedno, evo i linka na kojem možete poslušati Harisa i Aldinu u zajedničkoj interpretaciji pesme „Dobro jutro moja voljena“:

https://www.youtube.com/watch?v=E1a6N_YorrY

RADE BERAK 

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila