Orkestar “Kafanska noć”, koga čine: Rade Stanković bas gitara – šef grupe, Mihajlo Šuša bubnjevi, Milenko Živanović gitara i vokal, Senko Salihbegović klavijature i vokal, Stefan Nočevski truba i Sedin Šadinlija vokalni solista, shodno svom imenu, priredio je ove subote u Melburnu, nezaboravno veče u Q-Room klubu u naselju Thomastown, koje je upravo tako i nazvao – kafanska noć!

Sala kluba je bila puna ko šibica. Tražilo se mesto više iako je u pitanju ogromno zdanje. Na sceni orkestar koji je stekao reputaciju interpretirajući nezaboravne hitove svih žanrova, sa prostora bivše Jugoslavije. Muzika, svedoči činjenica se i ovoga puta pokazala kao najbolji indikator zbližavanja ljudi, bez obzira na veru i naciju. Svako je našao sebe u silnim pesmama koje su „momci“ vrhunski izneli na bini i neretko se čulo ono kultno „đe me nađe“!

Publika je bila mešovita – od tinejdžera do penzionera a veselje na nivou. Tome svedoči činjenica da su skoro svi igrali pri čemu su, što nije tajna, u ogromnoj većini prednjačile pripadnice lepšeg pola. One su istovremeno bile i eksponent poslednjih modnih krikova i promoter najboljih parfema i ostalih rekvizita koji žene čine lepšim i privlačnijim.

Prednost muškog dela publike prevagnula je za šankom koji je imao pune ruka posla da sve na vreme i kvalitetno posluži.

Zabava je trajala do dva sata iza ponoći i niko nije otišao ranije ili, ne daj Bože, nezadovoljan, naprotiv, ubeđen da će opet doći, u ovaj isti klub ili bilo koji gde „Kafanska noć“ bude nastupala. Pokazalo se na licu mesta da je narod željan zabave i provoda, naročito sada posle korone i raznih drugih iskušenja kroz koja je prolazio u poslednje dve-tri godine.

Da ne zaboravimo, na kraju su organizatori, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, poručili da grupa pravi doček Nove godine u „Red Olive“ klubu u Heidelbergu. Za više informacija, posetite njihovu Facebook stranicu.

IMG_4963 IMG_4891 IMG_4877 IMG_4876

Više fotografija na Facebook stranici dole potpisanog.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila