Veličanstven koncert “Tri dive” odžan je 5. novembra 2022. u prepunoj “Compass Areni” u Čikagu. Organizovali su ga vlasnici i izuzetno gostoprimljivi domaćini Marija i Roy Dobrašinović. Legendarne umetnice Vesna Zmijanac, Ana Bekuta i Snežana Đurišić priredile su nezaboravan muzički spektakl, pevajući sjajno svoje najveće hitove. Zbog velikog interesovanja održaaće se repriza 8. novembra (utorak) u istoj sali. Kako se sve brzo izdešavalo, uspeli smo da dobijemo kratku izjavu-utisak o koncertu i organizaciji, od čuvene Vesne Zmijanac.

“Koncert je bio fenomenalan, divno smo se svi proveli. Retko kad je bilo ovako perfektno organizovano, na svaki detalj se mislilo. Svi smo prezadovoljni. Zahvaljujemo se Roju i njegovoj divnoj porodici koja nas je domaćinski ugostila. Hvala mu na svemu. Zbog velikog interesovanja  biće repriza, pozivamo sve one koji su propustili koncert, da dođu  8. novembra u Compass Arenu  jer ćemo prirediti još jedno nezaboravno veče uz pesmu i druženje”.

Preporučujemo koncert “Tri dive” i verujemo da će pokazati poput predhodnog, da je kvalitet jedino merilo velikog uspeha.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila