Multipopularna pop pevačica, vrhunskog vokala Nataša Bekvalac, započeće u Čikagu 2. septembra u “ALHAMBRA PALACE” americku turneju, u organizaciji “Balkan Sound Promotion”. Prema našim saznanjima, interesovanje je veliko jer “novosadska barbika” kako je publika iz milošte zove, ima brojne pristalice u Americi, posebno u gradovima u kojima će posle Čikaga nastupati, a to su New York, Washington-DC, Las Vegas, St.Louis i Naples Florida.

Od samog početka 2001. godine njena karijera je bila izuzetno uspešna, snimila je brojne visokotiražne albume na kojima su se izdvojili hitovi: “Ponovo”, “Ne brini”, “Mali signali”, “Nikotin”, “Dobro moje”, “Prva u piću”, “Hiljadu nula” itd… Poslednji album “Original” koi je snimila, izazvao je ogromno interesovanje.

Ova čuvena umetnica blistave energije i lepote posebno se pripremala za američku turneju, publika može da očekuje od nje, istinske veličanstvene nastupe! Mi joj to uz dobrodošlicu, od srca želimo!

Čikago je poznat po tome što voli i ceni umetnost, što ume da ispoštuje velike zvezde koje dolaze iz čitavog sveta, zato se Vaš dolazak sa nestrpljenjem i posebnom radošću očekuje. Nadam se da će 2. septembra “Alhambra Palace” imati dovoljno mesta da primi sve one koji bi želeli da Vas vide i čuju? Kako se osećate pred spektakularni koncert u Čikagu sa kojim započinjete američku turneju? Otkrijte nam malo programske čarolije, koji ste repertoar odabrali, koliko će program trajati?

Rekli su mi da je Čikago jedan od najsrdačnijih gradova i da je pun naših ljudi koji poštuju i cene umetnike koji dolaze sa Balkana. Iskreno, jako sam uzbuđena imam i veliku tremu, jer je ovo moj prvi dolazak u Ameriku. Nadam se da ću opravadati očekivanja.

Za američku turneju uradili smo nove vizuele, probali smo mesec dana novi repertoar, ubacili smo stare pesme koje publika voli i dali smo sve od sebe da napravimo sjajan šou. Što se trajanja nastupa tiče, pevaćemo dok publika to traži, to mi bar nikada nije bio problem.

Pored toga što ste velika zvezda mnogi Vas doživljavaju kao modnu ikonu, izazivate pažnju gde god se pojavite perfektnim stajlingom. Šta Vi o tome mislite? Čije kreacije će te nositi u Čikagu i na turneji?

Ne znam baš da li sam modna ikona, moram da priznam da se u modu ne razumem, niti me interesuje. Možemo pričati o uređenju doma, to je moja velika strast. Pošto se ne mešam u stvari koje ne razumem, to prepuštam onima koji su najbolji. Moja sestra Kristina je spremila zaista spektakularne kostime za sve koncerte na američkoj turneji i jedva čekam da ih vidite.

Navikli ste publiku da odradite pošteno nastupe pa ne čudi što se na Vašim koncertima traži karta više. Koliko Vas usrećuje što na koncertima sa Vama peva nekoliko hiljada ljudi, ta fantastična razmena energije sa publikom, trenuci maksimalnog davanja njima i pesmi?

Verujte, ne bih radila ovaj posao ni dan da me svaki nastup ne usrećuje. Pevam već 22 godine, imam utisak kao da počinjem. Imam velike planove i presrećna sam što se ljubav između mene i publike nijednog trenutka nije gasila, naprotiv. Imam utisak da je sve jača.

Čemu se posebno radujete na turneji, hoćete li imati vremena da uživate u Las Vegasu i Floridi ili u nekom drugom mestu?

Pošto ovo nije samo moja prva američka turneja, ovo je moj prvi dolazak u Ameriku uopšte, tako da śu koristiti svaki trenutak da vidim što više od gradova u koje dolazimo, pošto obožavam da putujem i smatram to pravim i jedinim istinskim ulaganjem u sreću i mir. Ako bude malo kockanja u Las Vegasu, neću se žaliti. (smeh)

Kada ste dugo odsutni, šta Vam najviše nedostaje iz Srbije?

 Pošto na putovanja inače idem sa svojim ćerkama, ovoga puta ostaju kod kuće jer počinje škola, iako se turneji neizmerno radujum, sigurna sam da će deo mene stalno brinuti jesu li njih dve dobre i poslušne.

Hvala draga Nataša na razgovoru, za kraj šta bi ste poručili publici u Čikagu i ostalim gradovima gde nastupate?

 Hvala Vama! Da ih jedva čekam, da sam prepuna energije i emocija koje želim da podelim sa njima i da sam sigurna da nas čekaju noći koje nećemo zaboraviti.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila