Maja Marijana, popularna pevačica sjajnih vokalnih mogućnosti folk-pop muzičkog stila, pored brojnih hitova koje je snimila za PGP RTS, DISKOS i GRAND TV, poznata je publici i kao uspešna voditeljka na televiziji DM SAT Dragane Mirković. Njeni najpoznatiji albumi su: “Bio mi je dobar  drug”, “Posle nas”, “Vrati se rođeni”, “Pukni srce”, “Vučica”, “I ne pamtiš”, “Vezanih očiju”, „Napraviću lom”… zatim, singolovi: “Crni panter”, “Haos”, “Kazanova”, “Za tugu su narodnjaci zakon”, “Manijak”, “Na Balkanu”, “Činim nešto korisno za tebe”.

U želji da saznamo šta radi ovih dana, pozvali smo je i zatekli u Beogradu vidno raspoloženu jer se upravo vratila sa odmora.

Kako ste proveli leto, gde ste se odmarali?

Bila sam sa ćerkama u Medulinu na odmoru u predivnoj Istri kojoj se uvek rado vraćam. Fantastično smo se provele, zaista nezaboravno… Sa ćerkama uvek maksimalno uživam. Zatim sam bila na kratkom odmoru u Instanbulu, koji je organizovala moja drugarica Irina, povodom njenog rođendana. Vratila sam se ovih dana u Beograd.

Šta ima novo kod Vas na poslovnom planu?

Snimam spotove za stare pesme, da ih osvežim i da podsetim publiku na njih, jer su predivne. Nastupam svakog vikenda, posvećena sam isključivo poslu.

U slobodno vreme čime se bavite?

Kada ne putujem bavim se izradom unikatnog nakita. To je moja velika ljubav pored muzike. Ćerke su već odrasle devojke, predivne, pametne mlade dame, ponosim se sa njima.

Da li planirate u dogledno vreme da snimite neku novu pesmu?

Iskreno, ne znam da li ću u skorije vreme snimati neku novu pesmu, ako naleti nešto što je baš vredno snimanja, onda to neću propustiti. Dok se ne vidimo negde uz pesmu i druženje, Vašim cenjenim čitaocima upućujem tople pozdrave.

Vaša Maja Marijana!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila