Dara Bubamara nedavno je imala nastup u jednom klubu u Novom Pazaru, kada se dogodio mafijaški obračun.

Dok je Dara pjevala, dva muškarca iz publike su se najprije posvađala, a onda i zapucala, piše Informer.

Kako se navodi, jedan metak je proleteo tik pored Darine glave, a pjevačica je odmah pobjegla u bekstejdž.

– To veče u klubu je počelo najnormalnije i ništa nije ukazivalo na to da će nastati haos. Dara je napravila odličnu atmosferu, dala je sve od sebe na nastupu. Cijelu noć je igrala i pjevala, a gosti su svi bili veseli i odlično raspoloženi. Kako je vrijeme odmicalo, tako se sve više i pilo. Odjednom su dvojica muškarca počela žučno da se svađaju, da bi u jednom trenutku izvadili oružje i zapucali. Riječ je o ljudima koji su odranije poznati policiji. Nikome nije jasno kako su unijeli oružje u lokal jer je obezbijeđenje pretresalo sve koji su došli. Dok je ona pjevala, počele su da lete flaše i čaše. Onda je jedan čovjek zapucao u plafon. Obezbjeđenje je skočilo da ga obori na zemlju i tada je pištolj opalio u Darinom pravcu. Toliko joj je prošao blizu glave da su svi bili ubijeđeni da ju je pogodio. Međutim, metak se zabio u zid iza bine. Dara je odmah pobjegla u bekstejdž kako bi sačuvala živu glavu – ispričao je izvor i dodao:

– Pošto od gužve nisu uspjeli da je izvedu, Dara je sjela sa muzičarima da čeka policiju. Kasnije im je dala izjavu, a nastup nije nastavljala jer je već bilo skoro četiri ujutru, a i publika se razišla. Pozvala je svog menadžera i rekla mu da joj više nikad ne zakazuje nastup u tom klubu. Toliko je bila van sebe da nije smjela da sjedne za volan, pa je zamolila jednog momka iz pratećeg benda da je odveze kući.

Pjevačica je potvrdila da je preživjela dramu.

– Tačno je da je u Novom Pazaru bila pucnjava, a ja sam pobjegla u bekstejdž. Metak je proletio pored moje glave, bilo je užasno! Ipak, nisam se mnogo uplašila, jer sam hrabra žena. Za ovih 25 godina karijere preživjela sam svašta – od tuče do pucnjave – rekla je Dara za pomenuti list.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila