Vanserijski muzičar Goran Sablić Versace, kako sam reče, već dve godine je umesto muzike izabrao da radi nešto drugo i sudeći po našem poslednjem susretu, uživa u tome.

Koliko god je šteta takvog umetnika ne imati na sceni, jer su o njemu u superlativu govorile velike zvezde estrade i kolege muzičari, toliko je dobro videti ga srećnog na novom izazovu.

Pažnju mi je privukla jedna Versaćijeva objava na Facebook profilu, odnosno okačeni  video klip. I jedno i drugo prenosim u originalu.

Da li je već prošlo 14 godina… davno nešto onako iz duše i ako nisam harmunikaš, al’ ne znači da ne volim ovu moju harmoniku iz dubine duše i ostaće mi kao uspomena do kraja života. Iako je nisam svirao skoro 2 godine, ali neka spava gde spava, pored mene i neka mi uvek bude lepa i čuva sve moje tajne, sve radosti, mnogo tuge i sve što nikada neću ikome reći. “Samo ona zna” – MOJA HARMONIKA STARA, SVIRALA SI MNOGO SLAVLJA I ZARADILA MNOGO PARA I ZATO TEBI HVALA! Ne bih danas bio gde jesam, da plivam u novim vodama i da se samo setim šta smo sve prošli zajedno. Daće Bog sina jednog dana da i njemu činiš život srećnim, da ima sa kime da podeli sve dobro i zlo na ovome svetu i da zna da ćeš mu biti jedan jedini drug u životu. Hvala mome ocu i majci na ovako divnom poklonu, tačno pre 22 godine i na svemu što su mi pružili i pružaju i dan danas 🙏🏼 Svim kolegama širom sveta! Nemojte zameriti na greškama, ali mnogo mi znači snimak koj sam našao, pa mi došlo da podelim…”

Iskreno se nadam da će nas Versaći još mnogo, mnogo godina zabavljati svojom magičnom svirkom.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila