1. Čuveni Tom Jones je sa dve pesme “Dalilah” i “Green Grass of my home” postao muzički besmrtan i da ništa drugo nije snimio. Tako je i Kiko Božinov, makedonski Pavaroti, hitom “Tapan grmi” raspametio ceo Balkan i na velika vrata ušao na estradnu pozornicu. Ovaj bezvremenski hit koji je postao nezamenjiv na svadbama, otvorio je širom vrata ovom talentovanom momku iz Strumice i omogućio mu da bude tražen. Kako u rodnoj Makedoniji, tako i u dijaspori.


Na njegovom repertoaru su, osim njegovih hitova, i srpske, italijanske, španske, grčke, turske i mnoge druge čuvene pesme. Uvek prijatno iznenadio sa “Ave Maria” za koju treba imati i glas i petlju a on to perfektno izvodi i zato je zaradio nadimak “makedonski Pavaroti”.

Gost na nastupu bila je mlada i ekstra seksi i vrckava Sani koja je izmamila mnogo uzdaha.

Posebno je najavljen mladi i kvalitetni harmonikaš, najbolji u Makedoniji, Dimitar Dimitrovski.

Orkestar “Bolero” iz Makedonije sa kojim Kiko uvek nastupa, pojačan sa par lokalnih umetnika bio je takođe sjajan. A celom glamuru doprinela je i zahvalna publika koja je došla u velikom broju i pokazala zavidno umeće u igranju kola.


U publici sam primetio i par Kikovih kolega i prijatelja, pre svih Tatjanu Lazarevsku i Novicu Vasilevskog koji žive u Melburnu a gosta iz “tatkovine” su ugostili u svom porodičnom domu. Takođe tu je bila i nenadmašna Marijana Novačevska.

U trenutku dok ovo pišem Kiko i dalje “razvaljuje” u Ferrero Receptions i verovatno će sve otići do sitnih ponoćnih sati.

Zaista, sjajani umetnici iz Makedonije!

Više fotografija na FB Profilu autora.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila