Atraktivna i prelepa pevačica balada, pop i folk muzike Slađana Mandić, svojom izazovnom pojavom i odličnim pevanjem, zablista gde god da se pojavi, njena dela ukazuju da je “zvezda rođena”. Posle dueta sa multipopularnim Željkom Samardžićem i njihovim  velikim hitom “Male obične stvari”, kojeg su snimili prošle godine, ona je svoje visoko mesto na regionalnoj sceni učvrstila. U televizijskim Grandovim i drugim emisijama pokazali su savršen vokalni sklad.


Nedavno je izašla njena nova pesma “Sati” koja je u svakom smislu raskošna. Za izuzetni video spot i njegovu produkciju potpisao se Dino Muharemović, kompozitor ove sjajne pesme je Haris Dubica. Slađana je osmislila svoj stajling i scenski izgled do perfekcije u zlatnoj hajini sa platinastom bojom kose podseća neodoljivo na Merilin Morno. Video spot se nalazi na YouTube, uzivaćete dragi čitaoci dok ga budete gledali.  

Uz sve do sada rečeno, ova mlada zvezda je veoma ljubazna sagovornica, bilo je veoma prijatno raditi intervju sa njom.

Od početka  karijere pravili ste prave afirmartivne poteze, vodili su Vas sigurnim zvezdanim putem, upoznajte nas malo više sa tim periodom.

Pjevanjem se profesionalno bavim 17 godina, mada sam prvu pjesmu snimila sa 11 godina. Moji počeci  datiraju od dečijeg hora “Vrapčići ” iz Banja Luke, pa sve do festivala u Zrenjaninu, Budvi, BIH Eurosongu itd.

Pesma “Male obične stvari” koju ste snimili u duetu sa Željkom Samardžićem postigla je veliki upeh.  Kako je došlo do Vaše saradnje?

Željko je kolega i umjetnik koga jako volim i poštujem godinama, desila se pjesma kao da je pisana za nas dvoje. Jednostavno nisam nikoga osim njega čula u njoj. Oboje prenosimo neku posebnu emociju dok pjevamo i sjajno su nam se sklopili glasovi. Pjesma se desila, poslala sam je Željku i on se oduševio. Saradnja je usledila kao rezultat.

Pjesma “Male obične stvari” je posebna pjesma pisana za istinske ljubitelje muzike. Sjajni Amin Saković koji je pisao tekst, to radi na poseban način. Pjesma krči svoj put, kao divna emotivna balada, ima svoje slušaoce i sigurna sam da će trajati dugo.

Vaša nova pesma “Sati” i glamurozni video spot koji ste nedavno objavili, izazvao je veliku pažnju. Vidi se da je bila uključena profesionala ekipa, jer  svetski izgleda. Ko su bili Vaši saradnici?

Novi singl “Sati” ima posebno mjesto u mom srcu. To je pjesma koja j e nekoliko godina čekala svjetlost dana. Pjesmu je radio čovjek koji je napisao moju ličnu kartu “Osluškujem”, Dino Muharemović, stvaralac i kantautor koji poznaje moju dušu. Aranžman i produkcija je moja stalna ekipa “Long Play Studio” Mahir Sarihožić, Adis Sirbubalo, Boki Milošević i drugi. Promocija pjesme je uveliko krenula na nastupima i nastaviće se sve do jeseni.

Hvala na razgovoru draga Slađana, mnogo uspeha Vam želimo sa novom pesmom.

Hvala Vama, upućujem bezbroj pozdrava redakciji i vašim cenjenim čitaocima širom svijeta. Voli vas vaša Slađana Mandić.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila