Prvi put u istoriji kolekcionarstva i muzike ugledao je svetlost dana ALBUM SA SAMOLEPLJIVIM SLIČICAMA PEVAČA, INSTRUMENTALISTA I ESTRADNIH UMETNIKA.

Ovo predivno, možemo reći antologijsko izdanje, izašlo je povodom 25 godina renomirane muzičke kuće “SEZAM PRODUKCIJE”.

Idejni tvorac ove muzičke kolekcije je Žarko Timotijević ugledni direktor SEZAM-a. Zamolili smo ga da nam nešto više kaže o albumu i njegovoj nameni.

“Presrećan sam, ostvario sam svoj dečački san. Ovo nikad niko nije uradio u našoj branši. A i sam proizvod može stati rame uz rame, sa najjačim albumima italijanskog “Paninija” ili engleskog “Merlina”. Otvorili smo novo poglavlje u našem radu. Biće još ovakvih iznenađenja na radost kolekcionara.

Svi umetnici potiču sa naših prostora ali su raspoređeni u albumu po mestu boravka, poput reprezentacija u fudbalu.

Postoje li prodajna mesta gde se albumi i sličice mogu kupiti?

Albumi i sličice se mogu kupiti za sada na svim trafikama i bolje snadbevenim trgovinama u Srbiji a uskoro će ga biti i u dijaspori. Eto, pozivamo trgovine širom Austraije, Amerike i Kanade, koje su zainteresovane da se jave na broj +381 631450 142 i poruče ovaj album i sličice kako bi naši ljudi i tamo uživali u ovome. I vaša urednica za Srbiju, Ameriku i Kanadu, Slavica Momaković je u albumu, kao i cela strana sa vašim australijskim izvođačima. Album treba imati u kolekciji jer je antologijsko izdanje. Videćete na našem linku brojne pevače koji vam šaljemo i deo slika, nemoguće je zbog velikog broja da ih sve objavimo. Album izlazi u saradnji sa HAJP produkcijom, u igri su lepe nagrade. Za sada je dovoljno da prikupljate sličice.

Hvala redakciji na prostoru, veliki pozdrav vašim čitaocima širom sveta od direktora “Sezam Produkcije” Žarka Timotijevića.

 Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila