Prvi put u istoriji kolekcionarstva i muzike ugledao je svetlost dana ALBUM SA SAMOLEPLJIVIM SLIČICAMA PEVAČA, INSTRUMENTALISTA I ESTRADNIH UMETNIKA.

Ovo predivno, možemo reći antologijsko izdanje, izašlo je povodom 25 godina renomirane muzičke kuće “SEZAM PRODUKCIJE”.

Idejni tvorac ove muzičke kolekcije je Žarko Timotijević ugledni direktor SEZAM-a. Zamolili smo ga da nam nešto više kaže o albumu i njegovoj nameni.

“Presrećan sam, ostvario sam svoj dečački san. Ovo nikad niko nije uradio u našoj branši. A i sam proizvod može stati rame uz rame, sa najjačim albumima italijanskog “Paninija” ili engleskog “Merlina”. Otvorili smo novo poglavlje u našem radu. Biće još ovakvih iznenađenja na radost kolekcionara.

Svi umetnici potiču sa naših prostora ali su raspoređeni u albumu po mestu boravka, poput reprezentacija u fudbalu.

Postoje li prodajna mesta gde se albumi i sličice mogu kupiti?

Albumi i sličice se mogu kupiti za sada na svim trafikama i bolje snadbevenim trgovinama u Srbiji a uskoro će ga biti i u dijaspori. Eto, pozivamo trgovine širom Austraije, Amerike i Kanade, koje su zainteresovane da se jave na broj +381 631450 142 i poruče ovaj album i sličice kako bi naši ljudi i tamo uživali u ovome. I vaša urednica za Srbiju, Ameriku i Kanadu, Slavica Momaković je u albumu, kao i cela strana sa vašim australijskim izvođačima. Album treba imati u kolekciji jer je antologijsko izdanje. Videćete na našem linku brojne pevače koji vam šaljemo i deo slika, nemoguće je zbog velikog broja da ih sve objavimo. Album izlazi u saradnji sa HAJP produkcijom, u igri su lepe nagrade. Za sada je dovoljno da prikupljate sličice.

Hvala redakciji na prostoru, veliki pozdrav vašim čitaocima širom sveta od direktora “Sezam Produkcije” Žarka Timotijevića.

 Slavica MOMAKOVIĆ


1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila