Sjajna glumica Smiljana Nedić koja živi i radi u Čikagu, donela je na svet prekrasnog i zdravog dečaka. Blistajući, Smiljana i njen suprug Vlada, podelili su sa nama ovu radosnu vest. Čini mi se još lepša Smiljana, od zadnji put kad sam je videla, ispričala je za naše čitaoce kako je uplovila u srećnu luku sa svojim suprugom Vladom i hoće li nastaviti sa glumom.

  • Kada čovek odluči da spakuje kofere i krene u nepoznato uglavnom je svestan da ga čeka niz promena u životu. Kao i svi i ja sam znala da moj život na neki način počinje iz početka. U toku mog boravka u Americi imala sam uspona i padova, upoznala sam mnogo ljudi; sa nekima sam ostala prijatelj a sa nekima, ipak ne. Ali ono što je moj život upotpunilo i što se nije promenilo jeste, da sam pre dve ipo godine započela emotivnu vezu sa Vladom. Jednom prilikom kada sam se selila desilo se da je bio tu i pomogao mojim prijateljicama i meni da se preselimo. I tako je počelo naše upoznavanje. Naš zajednički život ozvaničili smo u Majamiju na Floridi. Sada zajedno živimo u Čikagu. Ono što je svakako najlepša vest ove godine, u maju dobili smo sina, koji se zove Matia. Preplavile su nas sasvim nove emocije za koje nismo znali da postoje. Sin Matia nas je učinio najsrećnijima na svetu, zaista živim bajku… Mislim da svi ljudi trebaju da dožive isto i da ne odustaju od svojih snova. Da koračaju dalje, da veruju u bolje, da budu srećni, jer sreća nas čeka negde samo treba da je pokrenemo.


Što se tice moje glume ,naravno da mi je sada prioritet porodica. Želim da sam uvek pored moje bebe i da joj pružim totalnu majčinsku ljubav, koje ovo malo biće sigurno zaslužuje. Kasnije, kad poraste i bude spreman za vrtić i slično, posvetiću se ponovo glumi ali u onolikoj meri koliko budem imala vremena – da ne falim mojoj porodici. Hvala redakciji što me se setila, šaljemo vam puno poljubaca.

Hvala Smiljana takođe, redakcija portala “Svet Australia” čestita Vama i suprugu sina i želi vam večnu ljubav, mnogo zdravlja radosti i  sreće.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila