Konačno je došlo vreme za najveću modnu zabavu u Švedskoj! 29. aprila, 2022 ELLE Gala počela je u Grand Hotelu. Naravno, sakupila sam fotografiju sa crvenog tepiha – pogledajte sve fantastične izglede ELLE-gala, koja se tradicionalno održava u januaru ali zbog pandemije ove godine je održana u aprilu, posle dve godine.

Vreme da se ELLE gala vrati. U petak, 29. aprila 2022. godine, u Grand Hotelu u Stokholmu priređen je najveći švedski modni događaj godine

60 izgleda koje pamtimo sa ELLE gala kroz vekove. Kao i obično, gala je počela propisno opremljenim crvenim tepihom, među blicevima fotografisanjem, prepunog slavnih iz sveta mode. Koja od svih magičnih kreacija vam je omiljena? Potrudila sam se da delić ovog spektakularnog modnog događaja prenesem slikom i rečju ka divnim i dragim prijateljima Portala “Svet Australia“.

Poznate ličnosti su ovako bile obučene na crvenom tepihu koja je odrzana u Grand hotelu. Voditeljka Kakan Hermanson odiše drevnom majkom nacrtanom kao grčka statua. Mešavina modernih Mikelanđelovih vibracija i panka čini savršen kontrast. Kroz veče nas je vodila  Kakan Hermanson u nekoliko različitih kreacija. Ali, njena gala haljina na crvenom tepihu očigledno je jedan od velikih zalogaja sa događaja. Dizajn Serhio Castano Pena. Elle gala tog petka nije ponudila samo sjaj i glamur – bilo je i mnogo poslastica!
Jedna od planetarno poznatih artista na Ella Gali bila je Carola Haggkvist (55), pevačica, kojoj je čokoladna fontana postala posebno draga. Bila je vidno raspoložena. A ono što će obradovati njenu publiku širom sveta je da piše autobiografsku knjigu, o životu iza scene. Zasigirno će njena knjiga imati raznovrsntan i bogat sadržaj.

Izgledalo je kao da je cela Švedska bila na mestu u Grand Hotelu prošlog petka! Razumemo da su zvezde željne zabave. Prošle su zapravo dve godine od Elle poslednje gale. Kako je sve to izgledalo pogledajte kroz galeriju.

Slađana BOJOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila