Poštovani Nikola, predstavite se našim čitaocima, od kada pišete i stvarate lijepe pjesme? Možemo reći za Vas da ste mladi i kreativan tekstopisac pred kojim je svijetla budućnost.

Dobar dan, poštovana Nataša, Vama i vašim kolegama iz Svet Australija. Na početku želim prvo da se zahvalim, na pozivu za intervju i ukrako da se predstavim. Ja sam Nikola Čubrilo, rođeni Ilidžanac, rođen sam 1992. godine. Trenutno živim u Bratuncu, već dugo godina. Svoj talenat za pisanje tekstova, prepoznao sam 2017. godine, kada sam kontaktirao Milana Šoškića i učlanio se u Utex, udruženje tekstopisaca. 2018. godine na decembarskom Uteks festivalu koji je bio humanitarnog karaktera pod nazivom “Poleti pesmo za malu Saru” ja sam učestvovao sa Gordanom Gogom Mudrinić i pesmom Dosta mi je s tobom plača. Ta pesma je osvojila mnogobrojne nagrade, drugo mesto od publike preko you tuba, prvo mesto za najbolju muziku i prvo mesto za aranžman. Na istom festivalu sam proglašen najperspektivnijim tekstopiscem i osvojio prvo mesto.

S kim ste sve do sada saradjivali od pjevača?

Do sada sam sarađivao sa izvođačima i krajiškim grupama koji snimaju za BN MUSIC. Neki  od njih su Željo&Aco Pink panter Banjaluka, a ostali saradnici su: Milorad Ćutić, Ivo Topić, Vrelo Sane, Grupa Krajina, Ćemal Šabotić i drugi. Svaki početak je težak pa tako je bio i moj ali uz pomoć Boga zadovoljan sam sa svojim radom do sada, a nadam se da će tako biti i u buduće.

Gdje pronalazite inspiraciju za raznovrsne teme koje srećemo u Vašim pjesmama?

Inspiracija dolazi sama po sebi, jer je to od Boga dar, a uz moj trud, pisanje tekstova se još uvijek usavršava. Pisanje tekstova mnogo volim i to je moj hobi.

Hvala na lijepom razgovoru Nikola, uz najljepše želje za Vaš budući lični i profesionalni život, završićemo time da Vas svi zainteresovani pjevači i kompozitori mogu kontaktirati preko fb profila i mesindžera, a mi Vam želimo takvih saradnji što više.

Ja na kraju želim samo da se zahvalim Vama Nataša na našem razgovoru i da pozdravim sve čitaoce Sveta Australije živi mi i zdravi bili ma gdje bili

Nataša Glamočanin


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila