Nateraće vam suze na oči…

Hrvatska pevačica Severina Kojić izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Oko toga se digla velika fama, a kolege i prijatelji se svako malo oglašavaju kako bi podržali pevačicu.

Seve se sada oglasila na Instagramu povodom presude i uputila otvoreno pismo sinu.

– Znaš sine, to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko iskucao u reči, koja ne vrede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede.

Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te…. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.
Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.
Opet ćemo se mi uspavljivati svako veče, a o tome će odlučiti “gospodin vreme”. Dotad, mama je uvek uz tebe i ovo će brzo proći, sine.
Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se juče dogodilo, imali smo puno važnijih stvari… Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog… Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje… Morala sam te odvesti… Išli smo sa osmehom.
Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama… Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.
Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.
Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robine moj, tvoj Batman te čeka.
I Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju šta čine… – napisala je pevačica, a ceo post i slike pogledajte ovde.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila