Na put oko sveta šaljem, dragi i poštovani čitaoci portala” Svet Australia” novogodišnju čestitku ljubavi, u nadi da će  stići kod vas poput dragog gosta, koji će vam doneti obilje radosti i najlepših želja za ljubav sreću i zdravlje, preneti zahvalnost što nas u velikom broju čitate i pratite.

Mislim da trebamo biti ponosni što smo ostali zajedno u lepim i lošim danima tokom 2021. godine uprkos pandemiji i epidemiološkim merama, pokazali smo pozitivnost i snagu, bilo je ipak trenutaka u našim životima vrednih pamćenja.

Portal “Svet Australia” za vas je uvek bio tu da vam ponudi raznovsne i kvalitetne sadržaje, da vas upozna sa kulturnim dešavanjima iz naše zemlje, predstavi u mnogim intervjuima eminentne umetnike iz regiona i dijaspre, razonodi vas dobrim receptima, informacijama o cveću, modi, obraduje čestitkama. Na žalost, bilo je i tužnih vesti jer smo u 2021. godini izgubili velike umetnike, drage i voljene ljude …

Znamo da život mora da ide dalje, naš Portal takođe, spremni smo da u  Novoj 2022. godini ponudimo samo najbolje i da nstavimo da gradimo još veće obostrano poverenje. 

 

Što se mene tiče, veoma me čini srećnom i emotivno bogatom, što su u mom životu i okruženju ljudi koje sam upoznala davno, to su moji prijatelji, kolege, saradnici. Dovoljno je da znamo da smo  jedni za druge tu kad zatreba, iako nismo u intenzivnom kontaktu. Raduje me što smo na visokoj lestvici poštovanja, što mi cenjeni umetnici raznih profila, drage kolege, često, sami šalju najnovije vesti vezano za njihove uspehe, u čemu ih od srca podržavam.

Pred nama su novi bogati sadržaji, koncerti, zabave, slikarske izložbe, književna dela, festivali, snimanja albuma, televizijske emisije, dodeljivanje nagrada, itd. o kojima ćemo redovno pisati, jer umetnost ne može “niko” pa ni pandemija da zaustavi, baš kao ni ljubav, ona nas ujedinjuje i sama se prepoznaje.

A čestitka ljubavi, nek ostane stalno sa vama u ljubavi, neka vas krasi milion puta lepotom i blistavošću!  

Cenjeni čitaoci portala “Svet Australia”, srećna vam Nova 2022. Godina!

 

Vaša Slavica


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila