Zorana Bojanović (Lepa Zoka), poznata pevačica iz Čikaga, objavila je danas video za njenu sve popularniju pesmu “Kraljica cigana”. Iskusni snimetelji i producent David Cash Alen uradio je odličan video, snimivši atraktivne scene koje uz Zraninu pesmu, pokret i igru daju savršenu celinu. Pobilika će sigurno uživati uz zvuke temperamente muzike jer će imati šta da čuju i vide… Ceo video snimljen je na teritoriji Čikaga.

Zorana, kakvi su prvi utisci za tvoj novi video ?

Mogu da kažem da sam prezadovoljna. Prve reakcije pubilike i prijatelja su više nego dobre. Dobila sam mnogo komplimenata kako za pesmu tako i za video. Publici se jako sviđa pesma pogotovu što je dinamična, što pokreće i tera ih da zaigraju. Ovakva pesma mi je bila potrebna za žive nastupe. Sve do sada što sam snimala stilski je različito, radim to planski, jer ću jednog dana objaviti CD. Moj tim i ja verujemo da će ta koncepcija publici biti zanimljiva…

Ko su bili vaši saradnici za pesmu i video “Kraljica cigana”?

Pesmu je  komponovao i producirao cenjeni Jakša Abazi! Zajedno sa Sanelom Kapić uradio je tekst. Za Aranžman je bio zadužen studio Simon Petrovski. Saksofon je svirao Samran Sax Masina. Vokalni producent je sjajni  Vlada Prljić. Video produkciju je uradio David Cash Allen.

Gde najčešće nastupaš  i koji program izvodiš na tvojim nastupima?

Najčešće nastupam u Čikagu i trenutno u Severnoj Americi. Mnogo ljudi iz naših krajeva živi u Americi. Zbog toga sam program morala da prilagodim. Pored mojih pesama, pevam novokomponovane, dvojke sevdalinke, pop itd…

Koji su dalje tvoji  planovi i kako oganizatori mogu da te kontaktiraju za posao?

U pripremi je još jedna moja nova pesma o njoj ćemo kasnije. Pozivi stižu za posao pa se  trudim da napravim dobar plan i stignem svuda gde me zovu. Organizatori mogu lako da me pronađ, imam websajt stranicu (www.zoranabojanovic.com); tu mogu da mi se obrate. Uvek sam raspoložena za dobar posao i saradnju!

Link za Video klip Lepe Zoke:

Slavica MOMAKOVIĆ


3 KOMENTARA

  1. Opasna pjesma, opasna Zoka, dobro ritmovi a video je super! Sve ćeš da očaraš. Puno srece i puno nastupa želim Zoko ciganko! Pozdrav tebi i našoj Slavici i Mići Radovanović.

  2. Opasna pjesma, opasna Zoka, dobri ritmovi a video je super! Sve ćeš da očaraš. Puno srece i puno nastupa želim Zoko ciganko! Pozdrav tebi i našoj Slavici i Mići Radovanović.

  3. Ćestitam ti draga kokeginice u ime svih saradnika..puno uspeha ti želimo ..poz od Jaksa Abazi tvog kompozitora.Sjajno..👌👌👌🌹❤

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila