Harizmatična i vrckava makedonska pevačica Tatjana Lazarevska koju prijatelji iz milošte zovu Taci ili Lazarica, bez obzira što je i nju, kao i većinu njenih kolega, pandemija Covida 19 teško pogodila, nije osoba koja će klonuti duhom i predate se. Naprotiv, vesela, kakva je inače po prirodi, i u takvoj situaciji izvići će ono pozitivno.

https://www.facebook.com/tatjana.lazarevska.50/videos/527456455030084

Tatjana, koja je uveliko Australijanka, ima stalni posao koji joj je glavni izvor prihoda, baš kao i njenom mužu i kolegi Novici Vasilevskom koji takođe ima stalno zaposlenje i, sudeći po tome čime se bavi, čak i u pandemiji za njega nema zime, gleda da okuraži, kako kolege, tako i prijatelje.

Da bi održala kondiciju (i liniju gde je, isto tako – mašala), Taci sa sinom Petrom igra uličnu košarku (instalirali su tablu na ulazu ispred porodične kuće). Naravno, ne zapostavlja ni pevanje tako što svakog vikenda, obožavaocima širom sveta, putem FB platforme, nudi par sati nezaboravnog druženja uz ispunjavanje muzičkih želja.

Porodična idila: Tatjana i Novica sa sinovima Petrom i Stefanom

To je, sudeći po video klipovima i fotkama, baš ispunjava i čini srećnom, odnosno, ne želi da zbog pandemije i lockdown-a u Melburnu., gde živi, padne u letargiju.

Sve u svemu, vrlo pozitivan i poučan primer za sve njene kolege.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila