Mega popularnoj pevačici Veri Matović, vlasnici mnogih hitova, uručeno je veliko priznanje “PLANETARNI HIT” diploma i medalja za pesmu “MIKI MILANE” u letnjoj bašti “Simona” u Zemunu, sa kojom žari i pali već duže vremena na društvenim mrežama i na nastupima. Iako je pesma “MIKI MILANE” snimljena 2009. godine i bila u to vreme veliki hit, doživela je ekspanziju, mladi je obožvaju, “MIKI MILANE” se peva svuda u našoj zemlji i u svetu. Postoje razni snimci kako je peva Amerikanac ili Kinez itd, videćete u prilogu deo koncerta iz Rumunije gde publika  peva u glas sa Verom Matović.

Vera je inače poznata kao majstor za dobar štimung, njena energija, vrhunski glas, scenski nastup pokreće lako mase i dovodi ih u delirijum. Ovoga leta mnoge nastupe je imala sa orkestrom “Panorama” za koji ima samo reči hvale. Pošto na njene koncerte dolazi najviše omladina, Vera je promenila imidž, fanovi su ga izuzetno prihvatili.

Povodom nagrade za “PLANETARNI HIT” za pesmu “MIKI MILANE” dobili smo ekskluzivnu izjavu za naš portal od Vere Matović koju smo zatekli u odličnom raspoloženju.

Ovo je veliko priznanje za mene, uručena mi je diploma i medalja za dosadašnji uspešni rad, pesma “MIKI MILANE”  je “PLANETARNI HIT”. Raduje me mnogo ovo priznanje, biće ih još tokom dolazeće sezone, izvestiću vas o njima . Pomislila sam u jednom trenutku: “baš  su me zasuli nagradama, nije mojoj karijeri kraj! ( smeh). Osećam se kao da sada počinjem jer mi sve ovo daje podstreha da se odužim klincima, omladini, jer su me neverovatno prihvatili kao nekog najmilijeg, moja popularnost prenosi se sa kolena na koleno ,što je dokaz da sam prionula na njihove duše i srce, to me čini presrećnom.

https://youtu.be/lmtEWOVYlSk

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila