Seka Aleksić uživa u trudničkim danima, a nedavno je otkrila da se oseća bolje nego ikada i da je drugo stanje sjajna stvar, kao i da mašta o velikoj porodici.

Podsetimo, popularna pevačica već ima trogodišnjeg sina Jakova, a prešla je trnovit put da bi postala majka, ali je to nije osujetilo u njenim namerama.

Atraktivna 38-godišnjakinja trenutno sa radošću očekuje drugog sina, a do porođaja je deli četiri meseca, ali ime je već izabrano. Dečak će se zvati Isak!

Zanimljivo je da je Seka već isplanirala imena i za drugu dečicu, ako dođu u budućnosti, a sva su inspirisana biblijskim motivima.

-Avram, Amon, Sara i Zara- nabrojala je ona za magazin “Story”, a potom dodala da su izgledi za veliku porodicu ohrabrujući.


-Volela bih da imam petoro dece i radim na tome. Dece nikad dosta. Posle ove trudnoće priželjkujem još. Ako Bog usliši naše molitve, imaćemo još naslednika-
 istakla je Seka, koja je dosadašnja dva začeća ostvarila vantelesnom oplodnjom.
Folkerka je otkrila da je aktivna trudnica, i da se ničega ne odriče, osim što je napravila pauzu sa treninzima.

-Smatram da drugo stanje nije bolest. Ukoliko žena nema komplikacija, treba normalno da živi. Najlepše se osećam kad nešto radim- prokomentarisala je ona.

-Drugo stanje je sjajna stvar. Jednostavno, žena treba da se ponaša onako kako se oseća.Sad, ja mogu da pričam samo pozitivne stvari, ali znam da postoje žene koje imaju probleme u trudnoći, mučnine i tako dalje. Na sreću, ja to nemama, osećam se sjajno i imam više energije- zaključila je Aleksićeva za “Story”.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila