Briljantna umetnica i što se ono kaže, ljudina od glave do pete, Dragana Tica, nedavno je imala rođendan ali ga nije mogla obeležiti na sam dan zbog mnogo opravdanih razloga. Ipak, nije propustila priliku da ga u društvu najboljih prijatelja proslavi proteklog vikenda na, rekli bismo, tradicionalni – niški način, uz meze, specijalitete sa roštilja i, naravno, razno pićence. Razumljivo i uz “ljute papričice” kako se upravo zvala grupa sa kojom je Dragče (naš omiljeni nadimak za ovu divnu umetnicu), svojevremeno harala od Vardara do Triglava.

Bio je to svojevrstan skup “južne pruge” prijatelja i kumova, dekorisan sa ponekim gostom iz drugih delova nekadašnje zajedničke države. Opet uz prisustvo takozvanih “heavyweight” muzičkih likova a Draganinih dragih prijatelja. Da spomenemo: Bane Milovanović fenomenalni harmonikaš, Skopljanac Seko Đipsi koji je umesto saksofona pokazao veštinu u sviranju na gitari i nezaobilazni zemljak svestrani Miroljub Nikolić Mimi. Svi oni sa lepšim (kažu i boljim) polovinama.


Dragana je blistala od sreće baš kao i sami gosti a kako je bilo u njenoj porodičnoj kući pogledajte na fotkama u prilogu.

Uz iskrene čestitke Dragani da dočeka još mnogo, mnogo rođendana, evo i video klipa jednog od njenih nezaboravnih hitova:

https://youtu.be/diWKWtdntbQ

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila