Aleksandra Bursać popularna pevačica iz Zemuna, sa svojim raskošnim vokalom istakla na takmičenju “Zvezde Granda” plasirajući se  u 12 najboljih pevača 2008. godine, zbog čega je stekla pravo da snimi svoju prvu pesmu “Padale su kiše” koja joj je donela veliku afirmaciju. Ova mlada pevačica velikog talenta ali i prefinjene lepote (ima nadimak “džepna venera”) izdvojila se u velikoj pevačkoj konkurenciji i postala jedna od najtraženijih grandovih pevačica.

Publika je pamti po velikim hitovima: “Mala mala”, “Jabuka”, “Slomljena od bola”, “Dobri momci ne postoje,” “Prva liga”, “Suze kukavice”, sa (DJ-om Erkeom i Ivanom) “Što te nema ljubavi” duet sa Milošem Brkićem, “Grom”, “Čini mi se da sam se zaljubila” (u spotu sa Milanom Dinčićem Dinčom, Ljubomirom Perućicom i dr. Nadom Macurom), “Radim protiv sebe,” i “Manastir” sa Mirkom Plavšićem.

Ovih dana Aleksandra Aleksandra finalizira pripreme oko nove pesme.

Snimili ste novu pesmu “Ciganka”, ko su vam saradnici? Da li i za nju  pripremate spot?Do sada svi spotovi  koje ste objavili  male su filmske priče, hoće li i najnoviji posedovati taj kvalitet? Imate li formiran tim sa koim radite ili menjate ekipu zavisno od pesme?

Da, za novu pesmu “Ciganka” kompozitor je Saško Nikolić, tekstopisac je Milan Miletić. Uskoro ću za nju snimiti spot i biće jako zanimljiva priča koja će pratiti pesmu. Ekipe sam menjala ali uvek se potrudimo da spot bude zanimljiv i originalan  i ovaj će biti izuzetan. Želim da publika bude zadovoljna kao i ja.

Vaše pesme su većinom hitovi, koja vam je donela najveću popularnost?

Moja prva pesma “Padale su kiše” bila je izuzetno slušana ali najveći uspeh sam ostvarila sa pesmom “Čini mi se da sam se zaljubila”. To je jako vesela pesma i mislim da me je poublika osetila i zato je tako dobro prošla.

Imate boju glasa koja podesća na čuvenu pevačicu Cecu Ražnatović, da li vam je ona pevački uzor?

Hvala na komplimentu, zaista mi dosta ljudi to kaže. Meni je čast ako je tako, jer je od malena ona moja omiljena umetnica u svakom smislu. Počastvovana sam što sam je upoznala, samo sam potvrdila ono što sam osećala, da je veliki čovek i velika umetnica.

Postoji li  neko bez obzira na žanr da bi želeli  sa njim da snimite duetsku pesmu?

Naravno, postoji više njih: Saša Matić, Aco Pejović, Dejan Matić, Ceca, Elma, Halid Bešlić… Ima tu i mlađih kolega kao sto su: Uroš Živković, Anid Cušić, Dinča, ne mogu u ovom trenutku da se setim baš svih…

Zbog vašeg veoma atraktiivnog izgleda dobili ste nadimak “džepna venera” ko vam ga je dao?

Ne mogu baš tačno da se setim ko mi je nadimak dao. Moguće je da su to bili članovi žirija, čini mi se da je to bila Jelena Tomašević i Vesna Milanović. Sećanje me baš ne služi dobro (Smeh).

Pratite li modne trendove,postoji li nešto što vas okupira ili težite ka sopstvenom stilu? Koje boje dovodite najčešće u dodir i najbolje vas predstavljaju?

Uglavnom se prepustam profesionalcima ali kada sam van scene volim da sam opuštena i u trenerci. Izrazito volim crnu boju i tada se najbolje osećam.

Kako je došlo do toga da imate kućne ljubimce, dva zeca Šapicu i Njuškicu ?

Oduvek sam volela zečeve, na poklon sam dobila Šapicu a Njuškicu sam uzela da bi imao društvo.

Sa Sašom (Žikom) Jakšićem u “Nikad nije kasno”

Muzička sezona je počela, šta vaši obožavaoci mogu da očekuju?

Nove pesme i projekte!

Imate li za kraj poruku za naše čitaoce?

Budite uvek srećni i zdravi i pratite “Svet Australia”, veliki pozdrav!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila