Domaća javnost već uveliko spekuliše o svadbi decenije, kako su je mnogi nazvali, koja će se dogoditi 24. novembra, kada će na ludi kamen stati sin naše najveće folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić.

Mnogobrojne goste, prijatelje i rodbinu porodica Ražnatović i Rodić zabavljaće mlada pevačica Aleksandra Mladenović, koja ne krije svoje uzbuđenje pred ovu svadbu.

Iskrena da budem nisam očekivala taj poziv, naravno svako je to priželjkivao i to je velika čast i zadovoljstvo. Zaista sam oduševljena, srećna i počastvovana da ja budem pevačica na njihovoj svadbi. Ceca mi je ukazala to poverenje i zaista sam srećna”, rekla je Aleksandra.

Ona je otkrila da ju je Ceca lično kontaktirala i angažovala da peva na svadbi njenog naslednika, što joj mnogo znači.

Ceca me je zvala, jako sam srećna što mi je ukazala to poverenje, posebno kad je neko vaš uzor od malih nogu i on vas pozove, tako da mi je velika čast i zadovoljstvo”, navela je pevačica.

Aleksandra je otkrila i koju pesmu će posvetiti srećnim mladencima, koji inače uskoro treba da postanu i roditelji.

Poseban, posvetiću im moju pesmu Poseban”, rekla je ponosno pevačica, a zatim istakla da budući mladenci nemaju posebnih muzičkih želja i da joj nisu još dostavili listu pesama koje žele da ona peva:

Ne, nema nikakvih specijalnih želja. Oni su skroz normalna porodica tako da mislim da samo treba da bude živo i veselo i sve će biti u redu”, navela je Mladenovićeva za Pink.rs.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila