Vrhunski umetnici Bane Đorđević, Aleksandar Đorđević, Alija Dalipović i Đorđe Simić, uživaju ovih dana na odmoru u Las Vegasu. U ime dugogodišnjeg prijateljstva ulogu domaćina preuzeo je Đorđe Simić, pokazujući im lepote ovog mondenskog grada. Iako su došli isključivo zbog odmora, dogodilo se da su spojili lepo i korisno, o čemu će mo kasnije govoriti… Nije čudo što dobijaju poslovne ponude gde god se pojave jer njihova imena garantuju kvalitet.

Dogovorili su susret sa  izuzetnom estradnom umetnicom, dragom koleginicom Slađanom Ristić i njenim suprugom u “Cafe Leone” u prelepom Tivoli Village koji duže vreme žive u Las Vegasu. Slađana je oduševljeno prokomentarisala viđenje sa njima:

“Obradivala sam se mojim dragim kolegama iz Čikaga, jer se dugo nismo videli. Dok sam živela u Čikagu često smo sarađivali i uvek se lepo družili. Zbog korone nisam se usuđivala da putujem i vidim mnogobrojne prijatelje koje žive  tamo. Vegas se nedaavno otvorio i blista punim sjajem. Radujem se ponovnom normalnom životu, pesmi i druženju sa kolegama i publikom”.


Ubrzo, ovi sjajni umetnici, sreli su se u restoranu “Derbi” sa divnim prijateljima Ćirom i Željkom takođe i sa popularnim američkim jazz gitaristom Fabriciom Sotti-em i negovom suprugom glumicom Sarom Sotti.

Bane Đorđević svetski poznati pijanista sklopio je ugovor sa Fabriciom Sotti-em.

Povodom toga je rekao:

“Mi smo ovde došli na odmor i nisam uopšte razmišljao o poslu. Međutim, moram priznati da mi je izuzetno drago što sam upoznao priznatog jazz gitaristu Fabricia Sotti-a i što smo sklopili dogovor za moj nastup u ekskluzivnom  hotelu “Mirage” za novembar mesec. Kao po nekom nepisanom pravilu na svakom odmoru ugovorim posao. Izgleda da je to jednostavno tako trebalo da bude”.

Aleksandre, kakvi su tvoji utisci?

“Trenutno sam sa kolegama na bazenu divno se družimo. Ja sam kao i moj tata Bane Đorđević dobio ozbilju ponudu za hotel “Mirage” o kojoj razmišljam jer volim Vegas, razgovori su u toku. Američki gradovi se otvaraju, mislim da je pademija korona virusa na izdisaju i da će mo se do jeseni vratiti poslovima, dokaz su pozivi koji polako stižu”.


Alija, da li je tačno da ne možeš bez Las Vegasa?

“To je sasvim tačno, svaka 3 meseca dolazim u Las Vegas ali i u Los Anđeles i San Dijego. Jako mi prijaju ovi gradovi, imam mnogo ovde prijatelja. Upravo smo Đorđe i ja dobili poslove za Los Anđeles. Radujem se povratku na scenu dosta je bilo korone. Pesma je moj život bila i ostala”!

Đorđe, kolegama si opet domaćin, uvek gostoprimljiv, nasmejan, spreman za druženje, kako je bilo ovog puta?

“Godinama smo se družili u Čikagu pre nego sam se preselio u Las Vegas. Veliki smo prijatelji uvek se izuzetno provedemo, gde god da smo. Kad dođem u Čikago maksimalno me dočekaju. To je za nas normalna stvar. Što se tiče Vegasa svi ga obožavamo jer mnoge atrakcije pruža. Vreme imamo fantastično, šetamo, plivamo, upravo gledamo nebo bez ijednog oblaka. Uživamo! Šaljemo vašim čitaocima mnogo lepih pozdrava i pozitivne energije iz jednog od najlepsih gradova sveta, pogotovu noću, Las Vegasa”.  

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila