Harizmatičnata, energična i sekogaš nasmeana Tatjana Lazarevska e edna od retkite estradni dami koja mnogu smelo se vpušta vo različni životni i profesionalni predizvici, koi na nejzino zadovolstvo sekogaš ja nosele čekor ponapred. Nejzinata odlučnost dopolnitelno dobivala na vrednost so poddrškata od soprugot Novica koj voedno i e kolega i verna “ljuba” niz životot. Ovoj par e eden od retkite estradni parovi za koi ne se vrzuvaat skandali i aferi i važat  za isklučitelno kompakten i složen tandem.

Lazarevska i modelot

Lazarevska

Deka životot vo Avstralija osobeno im godi potvrduvaat sekojdnevnite objavi na Tatjana koja se čini deka vo Melburn procveta. Skockana od glava do peti so fantastično stilizirani kreaciii, pejačkata uživa vo site prednosti na pettiot kontinent kade standardot i načinot na život e mnogu podobar.

Romantučna haljina

Lazarevska

Vo ovaa prilika se odlučivme da vi gi prestavime mnogute modni kombinacii na sekogaš veselata Tatjana, koja preferira glamurozna estradna toaleta no isto taka vešto umee da kombinira različni stilovi na koi ima dava ličen pečat.

Glamur i atrakcija

Fluoroscentna toaleta

Prednosta na Tatjana e nejzinata genetika i odličnoto održuvanje na telesnata gradba koja i dozvoluva i vo pettata decenija da može da nosi smeli modni kombinacii koi dopolnitelno  go naglasuvaat  nejziniot seksipil.

Atrakcija vo fluoroscentni boi

Ona što isto taka e voočlivo e deka Lazarevska saka brendirana i kvalitetna garderoba koja pri toa go ima onoj estraden šmek i dopolnitelno ja pravi vpečatliva ličnosta što ja nosi. Taa često izbira svetlivi večerni modeli no i floroscentni boi koi na nejziniot ten i plavata kosa odlično prilegaat.

 

Interesno stilizirana

Dnevni stilizacii

Inaku pejačkite generalno po default kupuvaat mnogu  garderoba koja nemožat poveќe pati da ja nosat zaradi prirodata na nivnata rabota, pa zatoa ne znaeme kade ќe završat ovie preubavi fustani od Tatjana, ama koj i da gi dobie na podarok sigurni sme deka ќe uživa vo nivnata posebnost i ekskluzivitetot što gi ima kako dar od pejačkata…

Biljana KRNČESKA


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila