Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ

RADMILA MISIĆ

Poželela bih čovečanstvu kao i svim dragim prijateljima i obožavaocima; puno ljubavi, zdravlja, mentalne snage i prosperiteta. Srećni vam Novogodišnji i Božićni praznici,svako dobro.
Voli vas Radmila Misić.

NEDA NIKOLIĆ

 

Potrudimo se da upamtimo samo lepe trenutke iz ove godine i da se radujemo još lepšim u narednoj godini. Iz ove godine izlazimo sa određenim iskustvom i drugačijim pogledom na mnoge stvari, koje sada možemo da više cenimo. Radujmo se novim događajima i lepim stvarima u Novoj godini. Želim vam puno zdravlja, sreće, ljubavi, a pre svega puno divne i kvalitetne muzike.
Srećna Nova 2021. godina!

NATAŠA BARTULA – Književnica

Sigurna sam da ćemo svi, kao sada tako i kada se kazaljke spoje u novogodišnjoj noći, bez obzira na kojoj strani svijeta živimo i kojim jezikom pričamo poželjeti isto; kraj pandemije. Željela bih da uz ovu želju poželim još nešto – da budemo dobri jedni drugima. U riječima, mislima, djelima. Da budemo strpljivi. Strpljivost je oružje mudrih iskovano u vjeri i ljubavi. Što je jača vjera jače je i oružje. Da budemo zahvalni. Što je veća zahvalnost veća je nagrada. Ova godina nam je donijela mnogo neizvesnosti. U njoj je svaki dan bio psihološki uragan. No, istovremeno nas je podsjetila koliko su male stvari poput razgovora sa bližnjim velike. Ili pak šetnje u prirodi i cvrkut ptica. Ili zalazak sunca na purpurnom – crvenom nebu. Nikada mi se nebo nije činilo ljepše nego sada. Jer ga nisam posmatrala na isti način. U molitvi za spas čovječanstva… Neka nam se nebo u 2021. smiluje i donese željeni mir. Smiraj u kom ćemo se zahvalno radovati novim ljepšim danima. U zdravlju da ih dočekamo i ispratimo još mnoge!

VESNA I VLADAN MIRKOVIĆ

Svim ljudima širom sveta želimo pre svega, dobro zdravlje, mir u duši, dane ispunjene ljubavlju i mnogo, mnogo radosti i smeha. Daće dragi BOG da se ubrzo stvore uslovi da živimo normalnim životom. Mislimo pozitivno, budimo ispunjeni verom u bolje i lepše dane.
SREĆNA NOVA 2021 GODINA.

BEBA TOŠIĆ

Korona virus STOP CELOM SVETU!!! Želim svima zdravlje, zdravlje…, a sve je lako kad ga imamo. Srećnu, zdravu 2021. želim svima pa i svojoj porodici i sebi. Dragi moji čitaoci portala “Svet Australia” budite mi srećni u 2021. godini.
Od srca vaša Beba Tošić.

NIKOLA UROŠEVIĆ – GEDŽA

Svim ljudima dobre volje širom sveta, želim dobro zdravlje i da se čuvaju od nesrećne Korone. A kada prođe, onda ćemo pevati do milje volje. Sve vas voli i ljubi Nikola Urošević – Gedža.

ZORICA PARAVINIĆ – STELA

Cenjenim čitaocima portala “Svet Australia” i svim dobrim ljudima sveta poželela bih prvo zdravlje, jer je to najbitnije m, da budu sa svojim porodicama srećni i veseli.
Mojim obožavaocima želim u 2021. godini, mnogo zdravlja, sreće, ljubavi, da uživaju uz moje pesme, takođe i pesme mojih kolega.
Voli vas vaša Stela!

NEDŽAD MARŠIĆ

Čovečanstvu pre svega želim mir, zdravlje i sreću i da pobedi Korona virus. Da svi zajedno imamo bolju, srećniju i uspešniju Novu godinu, da imamo mnogo razloga za druženja i slavlja. SREĆNA NOVA 2021. GODINA!

HAJRA BOJADŽIJA – Kompozitor i vokalni solista

 

Svim ljudima širom planete, vašem portalu” Svet Australia” i vašem uredništvu poželjela bih. Sretnu i uspješnu 2021. godinu, da nas sve zdravlje posluži, da nam ovo teško vrijeme što prije prođe, da možemo da nastavimo tamo gdje smo stali i da radimo posao koji volimo najviše na svijetu, da pjevamo i stvaramo nove pjesme. Budimo istrajni i bolji nego što smo bili, sa više vjere u BOGA i vjerujem da je to jedini i siguran put za uspjeh i sreću i zadovoljstvo u našim srcima.
Veliki pozdrav iz Sarajeva od Vaše Hajre Bojadžije.

GORAN TOPIĆ – TALIJA

Dragi moji širom sveta, od srca vam želim mnogo zdravlja, sreće, ljubavi u narednoj 2021. godini. Da nam svima bude bolja i lepša na svim poljima. Da se ljudi više cene, vole i poštuju da uživamo u starim i novim pesmama.
Život je jedan i treba da ga najlepše proživimo! U to ime, živeli!
Vaš Goran Topić – Talija

JASMINA ŠALJIĆ – Tekstopisac

OSVANUĆE STRETNIJA JUTRA

Dolazi zima,
Pahulje bijele,
I dani novi ,
Svi se vesele.

Noći će čarobne
Da postanu,
Sve tuge daleko,
Negdje će da ostanu.

Miris kolača od malina,
I ukus vina od ljubavi,
Neko će ipak nekom faliti
Za njih svijeću će mo zapaliti…

Tako godina za godinom lete,
U srcu ostaju ljubavi svete,
S ‘nadom i vjerom u bolje sutra,
Osvanuće ljepša i sretnija jutra.

Cijelom svijetu, svim ljudima i starim i mladim, i deci cijelog svijeta, želim zdravlje, sreću i ljubav.
Oni koji su bolesni da što prije ozdrave, oni koji su tužni da im radost što prije pokuca na vrata. Oni koji su ostavljeni i nesrećni u ljubavi, da što prije sretnu osobu koja će ih usrećiti i život promjeniti.
Da nam ova pandemija ostane daleka prošlost i da se nikada više ne ponovi.
Slušajte lijepu muziku, čitajte lijepe stihove, budite strpljivi,vjerujte u svoga Boga, a Bog je jedan za sve nas. Čitajte i slušajte moje pjesme ako vam se dopadaju.
Ljubim vas i volim,
Vaša Jasmina Šaljić – Jacca. Tekstopisac AMUS


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila