Nadvila se tuga nad Beogradom, celom estradom, svima onima koji su voleli i poštovali velikog pevača Džeja Ramadanovskog, jer nas je prerano napustio. Preminuo je 6. decembra od srčanog udara u 56. godini, u svom stanu na Dorćolu. Mnogi Beograđani kao po dogovoru, u 8 sati uveče, otvaraju balkonska vrata i puštaju njegove pesme, da se što bolje čuju, dajući mu tako počast. Kolege duboko potresene, šire vest o njegovoj smrti po društvenim mrežama, prepričavaju anegdote, ne mogu da se pomire sa činjenicom da ga više nema.

Džej je bio vrhunski pevač, čovek sa velikom i toplom dušom, svi su voleli njegovo društvo. Unosio je radost gde god bi se pojavio; tu bi odmah bilo puno šala i smeha, ali i suza. Uvek je pevao sa mnogo emocija, umeo je sa njegovim tužnim baladama da rasplače publiku, sebe, i sve oko sebe. Otpevao je pesme za sva vremena: “Nedelja”, “Zapalite za mnom sveće”, “Imati pa nemati”, “Gde ću sad moja ružo”, “Rađaj sinove”, “Ugasila si me”, “Zar ja da ti brišem suze”, “Lubenica”, “Ko se snama druži” i mnoge druge.

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak 11. decembra u 2:30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Poslednja njegova želja biće ispunjena, ispratiće ga na večni počinak 50 violina. Na čelu violinskog orkestra biće Moma Stanojević, Perica Vasić, mali Joca, naslednik Bobana Voza, doći će violinisti RTS -a, takođe i mnoge druge kolege.

Dragi Džej,

Sa tugom u srcu opraštam se od tebe, znaj da smo te svi mnogo voleli, i da te nikada nećemo zaboraviti! Neka te anđeli čuvaju u Nebeskom Carstvu! Neka ti je večna slava! 

U ime redakcije portala “Svet Australia” i u svoje ime, upućujem porodici Ramadanovski Iskreno saučešće!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila