Kada je 2013. u Beogradu, stekla laskavo zvanje Mrs Serbia, što je takmičenje udatih lepotica, JELENA KIŠ je stekla pravo da se nađe na izboru za Mrs World u kineskom gradu Gvanžu (Guangzhou), iste godine, 22-23. novembra. Samim tim što je ušla u finale govori o kakvoj se veličini radi a tamo uglavnom na scenu stupaju razne kalkulacije pa je titula na kraju dodeljenja Amerikanki Kajli Sparing koja je, doduše, simpatična žena ali našoj Jeci, tada na pragu doktorata, ni cipele ne bi mogla čistiti.

U svakom slučaju, prelepa Jelena Kiš koja će kasnije postati predsednica Matice iseljenika Srba, finalizovala je najviše akademksko zvanje, proširila svoju porodicu na šest članova i, poslednje tri godine za stalno se skrasila u Sidneju gde sa uspehom vodi privatni biznis J KIS MIGRATION AGENT u sastavu savetodavne companije Visa-for-Australia.

Fotke u prilogu koje sam inače “pozajmio” od nekadašnje Miss Srbija, Ane Šargić, koja je srećno udata i živi u Dubaju, neka posluže kao svojevrstan vremeplov od te 2013. koja je sedam godina iza nas, sa željom da nas Jeca i dalje dostojanstveno predstavlja i zastupa u multikulturalnom okruženju kakvo je u Australiji.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila