Lana i Aleksandar Birtašević su vlasnici firme “8.0 Ideal Balance Pty. Ltd.” koja je ekskluzivni uvoznik i distributor MaxiTone proizvoda za kosu u Australiji – (Posetite njihovu web stranicu: https://maxitone.net.au), koja ovde posluje godinama, a stratečki je partner od “Derik USA – PreCo” grupe koji proizvode i distribuišu MaxiTone u severno-istočnoj Evropi više od 20 godina.

Gallery: Private Archive (Kliknite na foto da uveličate)

Za vreme krize, kada je Covid – 19 pogodio celu zemaljsku kuglu i nije poštedio ni jednu zemlju, kada su mnogi biznisi bili ugroženi, kada su mnogi poslovi izgubljeni, firma MaxiTone Hair Australia je pronašla način da unapredi svoj biznis time što se povezala sa pop zvezdom grčko-bugarskog porekla, koji radi i stvara godinama u Bugarskoj, kao pevač i tekstopisac. Pored pesama na svom jeziku, Danny Levan, takođe ima nekoliko svojih pesama ispevanih na engleskom, a u Bugarskoj pravi i duete sa kolegama iz iste branše. Novi muzički klip “Ti li si” izašao je sredinom oktobra (pre nekoliko dana), a MaxiTone hair Australia je ekskluzivni sponzor muzičkog spota. Njihova poslovna saradnja nije zaustavljena na tome, nego je i organizovano nekoliko foto sesija gde pevač Danny Levan i manekenka Ralica Nenova, koja je osvojala titule najlepše Bugarke 2018. i 2019. reklamiraju MaxiTone proizvode. Fotografisao ih je profesionalni modni fotograf Koko Krastev, čije fotografije godinama krase stranice modnih časopisa Elle, Moda, Grazia, Glamour, Eva.

Danny Levan i Ralica Nenova reklamiraju MaxiTone. Photo: Private Archive (kliknite na foto da uveličate)

U muzički spot je uloženo puno ljubavi i sredstava, strasti i podrške sa obe strane, za spot su specijalno izvajane umetničke skulpture, nabavljeni specialni efekti, učestvuju balerine iz Baletske kuće Next Generation, a modni stilista Živko Žečev se specialno pobrinuo za garderobu i stajling pevača. Na samom završetku spota, objavljeno je sponzorstvo preko celog ekrana velikim MaxiTone logoom i imenom firme. Pored bugarske verzije, pesma “Ti li si” će biti otpevana i u engleskoj varijanti. Ova saradnja može biti inspiracija i drugim biznisima i uopšteno svim ljudima, kako za vreme najveće krize u celom svetu, poslovne povezanosti i saradnje mogu da se razvijaju i napreduju, podržavaju jedni druge i pomažu jedni drugima, pa makar ta dva biznisa bila na dve strane sveta, i da uspeju i idu napred, usprkos teškim vremenima i neizvesnoj budućnosti svih nas.

Link za YouTube muzički spot “Ti li si”:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila