Iako je od drugog rođendana našeg Portala prošlo skoro nedelju dana, i dalje nam stižu čestitke i poruke podrške iz celog sveta. Najkonkretnija je bila ona od vodećeg i prestižnog makedonskog Portala „Muzika24“ koji nam je tim povodom posvetio članak pod nazivom: „Estradni magazin ‘Svet-Australia’ proslavlja dve godine svog postojanja (Естрадниот магазин “Свет-Аустралија” прославува две години од своето постоење)”.

Poštovane kolege sa makedonskog Portala, u profesionalnom maniru, tim povodom, kontaktirali su našu urednicu za Makedoniju Biljanu Krnčesku i zamolili je za ekskluzivnu izjavu.

Ovim potezom su pokazali da je samo otvorena sardnja i uzajamno poštovanje, kako profesionalno, tako i ono ljudsko, ima smisla i daje rezultate. Da je novinarska i ljudska etika iznad svake zavisti što, na ovaj ili onaj način, sugeriše da ima nade za istisnko novinarstvo bez senzacionalizma i populizma.

Zajedno smo jači: Urednik Portala “Muzika24.mk” Ivan Josimovski i naša urednica za Makedoniju Biljana Krnčeska

Urednik Portala “Muzika24.mk” gospodin Ivan Josimovski, sa svojom redakcijom, pokazao je poštovanje za naš trud i rad. Zato njegova rečenica “zajedno smo jači” ima ogromnu težinu i respect sa naše strane i podstrek da u budućnosti budemo još bolji, jači i profesionalniji.

Šta drugo reći, osim jedno ogromno HVALA Ivanu i njegovoj ekipi prema kojoj takođe imamo ogroman respect i divljenje na njihovom radu na polju estrade u Makedoniji. I, da, apropo njihove poruke budemo još JAČI I BOLJI. I mi i oni.

Našim čitaocima preporučujemo da otvore sledeći link i pročitaju članak cenjenih kolega iz Muzika24:

Естрадниот магазин “Свет-Аустралија” прославува две години од своето постоење (Фото)

Rade BERAK

Glavni i odgovorni urednik


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila