U doba pandemije kada su, čini mi se, estradni umetnici, pogođeni više nego iko, ima i onih koji na život gledaju sa svetlije strane. Bolje reći znaju da im i pored ogromne ljubavi prema njoj, muzika ipak nije sve u životu.

Snalažljiva i promućurna makedonska pevačica iz Melburna TATJANA LAZAREVSKA svakako nije od onih koji će kukati na sva zvona. Međutim, kao osoba koja voli da eksperimentiše, ovo neplanirano “slobodno vreme” odlučila je da bar delimično pokloni sebi.

Naime, Tajči kako je mnogi zovu ili Barbika za bliske prijatelje, pravi je rekorder u eksperimetnisanju sa frizurom. Tako ćete je u kratkom vremenskom periodu videti sa nizom različitih frizura i boja kose. Začudo, sve joj lepo stoje, po onoj narodnoj “sve mi boje lepo stoje”. Od plave, pink, sive do ljubičaste… raznih dužina i oblika ali i stilova. Za to je, priznaje, zahvalna svom bliskom prijatelju i stilisti, frizeru majstorskih ruku, mladom Makedoncu Sašku Saletu Zaharievskom.

Svemu tome treba dodati i Tatjanin ukus u odevanju gde se osim uklapanja sa frizurom ističu i ostali njeni atributi kojima ju je majka priroda bogato nagradila, te mu to dođe raj za oko i za dušu…

Uostalom, priložene fotke to najbolje ilustruju.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila